Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu

Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu Özel Akademi Kız Öğrenci Yurdu

 

T.C MEB Özel Akademi Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2006 Yılının Eylül ayında Milli Eğitim Bakanlığı "Yurt Açma İzin Belgesi" alarak faaliyetine başlamıştır.

Kurulduğu günden bu güne; Çağdaş, duyarlı, ilgili ve modern yönetim anlayışı ile her zaman öğrencilerinin memnuniyetini hedefleyen yurdumuz, öğrencilerimizin öğrenimleri ve konaklamaları süresince güvenli-güvenilir ve çağdaş bir ortamda barınmalarını sağlamayı birinci ilkesi olarak benimsemiştir.

            Akademi Kız Öğrenci Yurdu olarak, özel yurt işletmeciliğinin gerektirdiği ilke ve prensipler doğrultusunda, Atatürkçü, çağdaş, güvenli, bilimsel ve modern bir yurt hizmeti sunmak öncelikli amacımızdır.

            Öğrencilerimizin öğrenim hayatlarının üç önemli ayağının olduğunu düşünüyoruz. “Aile, Üniversite ve Yurt”  Bu üç ayaktan birisi olarak öğrencilerimizin öğrenimleri ve konaklamaları süresince güvenilir, rahat ve modern konaklama imkanlarına sahip olmaları konusunda üzerimize düşeni titizlikle yapmayı amaçlayarak Akademi Kız Öğrenci Yurdu’nu siz kıymetli gençlerimizin hizmetine sunduk.

Bu yurt Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır.
Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 03462235741 - 03462235734
GSM: 05326051244 - 05326231915
WEB: www.akademiyurt.com.tr
Demircilerardı Mah. Buğday Pazarı Sok. No: 16 Merkez/Sivas
Yetkili Kişi: Muammer ÇELİK | K.Onur ÇELİK
Kapasite: 0 / 87
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Var
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Yok
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Yok
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Var
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Öğlen Yemeği, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Var
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

·         Milli Eğitim Bakanlığı “Yurt Açma İzin Belgesi’ne” sahip olduğumuz için, öğrencilerimiz ve velilerimiz rahatlıkla kayıt yaptırabilirler.

 

·         Yurdumuz şehir merkezinde olduğu için bankalara, hastanelere, alış veriş merkezlerine, kafelere yürüme mesafesindedir.

 

·         Ücretsiz Servis, Akşam Yemeği ve Kahvaltı imkanlarından bir arada faydalanabilirsiniz.

 

Etkinlikler

    .     Geleneksel hale getirdiğimiz yıl sonu plaket törenimizde, yurdumuzda dört yılı kalıp mezun olan öğrencilerimize plaketlerini takdim edip tebrik ediyoruz

·         Yine geleneksel olarak düzenlediğimiz “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinliğimizde, öğrencilerimize çiğköfte ikramında bulunup karanfil dağıtılarak günlerini kutluyoruz.

 

·         Yine “Dünya Tiyatrolar Günü”n de öğrencilerimizi ücretsiz olarak Devlet Tiyatrolarının düzenlediği oyunlara götürüyoruz.

 

 

·         Öğrencilerimizin yoğun geçen ders programlarından biraz olsun uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla; Sivas ve  çevresine, kültürel  gezi ve piknik programları organize ediyoruz.

Ulaşım

 

 

Sivas ulaşım konusunda bol alternatifli bir kenttir. Şehre karayolu, havayolu ve trenle ulaşım sağlayabilirsiniz. Haftanın hergünü İstanbul’dan, ve belirli günleri İzmir'den uçak seferleri vardır.

 

 

 

 

Şehir Otobüs Terminali, Kayseri Yolu çıkışında bulunmaktadır. Şehir merkezi ve Üniversite kampüsünün ortasında kalır. Malatya ve kayseri  tarafından gelenler Üniversite kampüsünün önünden geçerek otobüs terminaline varırlar. Ankara ve Yozgat tarafından gelenler tren garının önünden geçerek şehir merkezine varabilirler veya tren garından sağa dönerek üniversite yoluna çıkabilirler. Erzincan ve Erzurum tarafından gelenler ise şehre çevre yolundan girdikten sonra otobüs terminalinin üzerindeki döner kavşaktan aşağı inerek üniversite kampüsüne gidebilirler.