Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu Özel Eyüboğlu Erkek Öğrenci Yurdu

Eyüboğlu eğitim sektörünce edindiği 30 yıllık güven, deneyim ve uzmanlığını şimdi Eyüboğlu Yurtlarına taşıyor. Öğrenci yurdu anlayışına yeni bir bakış getiren Eyüboğlu Yurtları, güven, konfor ve kaliteyi bir arada sunmaktadır. Üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerimize, tecrübeli yönetimi ve güleryüzlü personeli ile evlerindeki huzuru, uygun çalışma ortamlarını ve kendilerini geliştirecek imkanları sunmakta, bunların yanında öğrencilere maksimum konforu yaşatmaktadır.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 03122237799
Fax: 03122232666
Beştepe Mah. Mecnun Sk. No: 56 Ankara
Yetkili Kişi: Gürkan Kaptan
Kapasite: 0 / 115
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Yok
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Yok
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Yok
Su Deposu : Yok
Otopark : Var
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Lig TV
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Yok
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

Neden Eyüboğlu Öğrencilerimize büyük şehir ortamının zorluklarından etkilenmeden güvenli, konforlu ve aile sıcaklığında konaklama imkanı sunar. 24 Saat güvenlik hizmeti, kapalı devre kamera ve elektronik kartlı geçiş sistemi vardır. Her türlü konforun düşünüldüğü yurdumuzda, sauna, fitness ve kondisyon salonu, bilerdo, Lig TV, PC ve her odada LCD TV bulunmaktadır. Eyüboğlu yurtları, hiç bir vakıf, kurum, kuruluş, dernek, cemiyet ve cemaate bağlı değildir. Uygun fiyat politikası ile 12 aya kadar taksit imkanı vardır.brbrp Aylık oluşturulan yemek listesi, diyetisyen kontrolünde günlük kalori hesabına göre hesaplanmaktadır. Tüm öğrencilerimize sabah kahvaltıları açık büfe olarak bunulmakta, akşam yemeği ise 4 çeşit sunulmaktadır. TEMİZLİK VE ÇAMAŞIR Konusunda uzman personelimiz günlük olarak tüm ortak alanları ve odaları temizlemektedirler. Öğrencilerimiz, kişisel çamaşırlarını, çamaşırhane bölümünde ücretsiz olarak yıkayabilirler. GÜVENLİK Yurdumuzun ana giriş kapısından giriş kapısından giriş karşı olmayan hiç kimse giriş yapamaz. 24 saat güvenlik personelinin yanında, binamız kapalı devre kayıt sistemiyle korunmaktadır. Misafirler için özel ziyaretçi odamız bulunmaktadır.brbrp ETÜT SALONLARI 13 adet Yurdumuzun etüt salonları sessiz ve ferah çalışma ortamıyla öğrencilerimizin derslerini rahatlıkla çalışabilmelerini sağlayabilecek şekilde ve yeterli sayıda düzenlenmiştir. 24 Saat hizmet açık olan etüt odalarımızda internet erişimi mevcuttur.brbrp BİLGİSAYAR ODASI En son teknolojiyle donatılan bilgisayar odasında her öğrenicinin yararlanabileceği kapasitede bilgisayar ve yazıcı mevcuttur. SINIRSIZ İNTERNET Tüm öğrencilerimiz yurdumuzun tüm alanlarından yüksek hızda kablosuz internet hizmetinden faydalanabilmektedir.brbrp FİTNESS, KONDİSYON SALONU VE SAUNA Spor yapmak isteyen öğrencilerimiz için fitness ve kondisyon salonumuz mevcuttur. Öğrencilerimiz spor salonundan ve saunadan ücretsiz olarak yararlanabilir. BİLARDO VE PC3 ODALARI Huzurlu, güvenli, rahat, sıcak ve hijyenik bir ortam hazırlanırken eğlence de unutulmadı. Öğrencilerimiz diledikleri zaman bilerdo ve PC^ile stres atarak eğlenebilirler. REVİR Öğrencilerimizin sağlık sorunları ile karşılaşması durumunda faydalanabilecekleri revirimiz bulunmaktadır.

Ulaşım

Gazi ve Ankasa Üniversitesine yürüme mesafesinde olan yurdumuzun, diğer tüm üniversitelere tek vasıta ile hızlı ve rahat ulaşım imkanı mevcuttur.Ankaray metro durağına 100 mt Aştiye 300 mt mesafededir.