Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu

Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu Özel Müjde Kız Öğrenci Yurdu

Misyonu öğrencilerimize evinde hissettiği huzur ve mutluluğu yaşatarak onların başarılarına katkıda bulunmak olan Yurdumuz, yüksek öğrenim gören öğrencilerimizin ve  ailelerinin referanslarıyla  kurulduğu yıl olan 1994'ten beri Ankara kız yurtları arasında bilhassa tercih edilmektedir.  Özel Kız Yurdu olarak konumu, Ankara'nın öğrenci semti olarak kabul edilen en güvenli ve nezih EMEK Semtinde, şehiriçi ve şehir dışı ulaşım noktalarının ve kavşaklarının (Otobüs,dolmuş,metro durakları ve AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali) bulunduğu BİŞKEK Caddesi'nin ve EMEK 8 Cadde'nin kesişim noktasındadır.     1-2-3-4 kişilik lüks, WC'si içerisinde ve dışında, teraslı odalarıyla, 55 öğrenci kapasitesiyle butik tarzındaki yurdumuz 1 kurucu müdür, 2 sorumlu müdür, 1 profesyonel aşçı ve hizmetlilerden oluşan kadrosuyla üniversite öğrencilerine hizmet vermektedir. Öğrencilerine evlerinde yaşadığı huzuru ve konforu veren 4 katlı müstakil, teraslı ve bahçeli binasında,        

Bu yurt Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır.
Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 03122150710
GSM: 05324816595
WEB: www.mujdekizyurt.com.tr
Emek Mah. Bişkek Caddesi (8. Cadde) 72. Sokak No: 5 (Son Durak) Çankaya/Ankara
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Yok
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

-Ankara'da merkezi noktada bulunan Özel Kız Yurdumuz, Başkent, Bilkent, Çankaya, Atılım, Hacettepe ve Ortadoğu Teknik  Üniversiteleri kampüslerine kalkan servislerin ana durağı olan Milli Kütüphaneye 5 dakika yürüme  mesafesindedir. Ufuk Üniversitesine, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine yürüme mesafesinde olup, Gazi Üniversitesi kampüsüne, Ankara Üniversitesi Eczacılık, Fen ve Dil Tarih Coğrafya,  Siyasal Bilgiler, Hukuk ve Ziraat Fakültelerine tek vasıtayla (metro,otobüs ve minibüs) ulaşım imkanı mevcuttur. -Özel Kız Yurdumuz Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminaline(AŞTİ) ve EMEK ve AŞTİ Metro İstayonlarına yürüme mesafesinde olup, TCDD Tren Garına ve Havaş İstasyonuna tek vasıtayla ulaşım imkanı mevcuttur.   -24 saat güvenlik hizmeti verilmektedir. Gece müdürümüz öğrencilerimizin güvenliği ve gece hizmetlerinden sorumludur. Yurdumuzun dış güvenliği için  kapalı devre 24 saat kayıtta kamera sistemi mevcuttur. -Akşamüstü saat 18:30'dan ertesi sabah 08:30'a kadar gece müdüresinin görev yaptığı yurdumuza Bahçelievler Polis Karakolu 50 metre mesafededir. -Özel Kız Yurdumuzda, yangın merdiveni, yangın alarmı ve yangın söndürme tertibatımız bulunmaktadır.Yurdumuzun depreme dayanıklılık raporu alınmıştır.   -Yurdumuzun, öğrencilerinin sağlık sorunlarına yanıt vermek maksadıyla hizmet veren anlaşmalı polikliniği (tüm hizmetlerden %30 indirim ve tıbbi danışmanlık) doktoru mevcuttur. Ayrıca  Kız Yurdumuz Ankara'nın en büyük Hastanelerinden Mesa Hastanesine, Gazi Üniversitesi Hastanesine, Başkent Hastanesine ve Bayındır Hastanesine 5 dakikalık mesafededir.

Etkinlikler

Yurdumuzda öğrencilerimizin ilişkilerini geliştirmek ve onlar arasında yaşam boyu sürecek arkadaşlık ve dostluğu tesis etmek amacıyla   yarı yıl , dönem sonu  başarı ve doğum günü kutlamaları gibi sosyal etkinliklere önem verilemektedir. Ankarada öğrencileriyle aile gibi kaynaşan Müjde Kız Öğrenci Yurdundaki dostluklar sadece öğrencilik hayatıyla da sınırlı kalmaz.        Yurdumuzun  Ankara Kız Yurtları arasında öğrenciler tarafından tercih edilmesinin giğer bir nedeni de öğrecilerimize sunduğu ev ortamıdır.

Ulaşım

Ankara'da merkezi noktada bulunan Özel Kız Yurdumuz, Başkent, Bilkent, Çankaya, Atılım, Hacettepe ve Ortadoğu Teknik  Üniversiteleri kampüslerine kalkan servislerin ana durağı olan Milli Kütüphaneye 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ufuk Üniversitesine, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine yürüme mesafesinde olup, Gazi Üniversitesi kampüsüne, Ankara Üniversitesi Eczacılık, Fen ve Dil Tarih Coğrafya, Siyasal Bilgiler, Hukuk ve Ziraat Fakültelerine tek vasıtayla (metro,otobüs ve minibüs) ulaşım imkanı mevcuttur. Özel Kız Yurdumuz Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminaline(AŞTİ) ve EMEK ve AŞTİ Metro İstayonlarına yürüme mesafesinde olup, TCDD Tren Garına ve Havaş İstasyonuna tek vasıtayla ulaşım imkanı mevcuttur.