Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler)

Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler) Özel Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurdu (Bahçelievler)

1, 2 ve 5 kişilik odalarımız ile hizmet vermekteyiz. Odalarımızda her öğrencimiz için ayrı ayrı çalışma masası ve sandalyesi bulunmaktadır. Odalarımız her gün düzenli olarak temizlenmektedir. Odalarımızda telefon, televizyon, kablolu TV yayını, buzdolabı, kablolu ve kablosuz 8GB hızda sınırsız kullanımlı internet siz öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Daha detaylı bilgi için lütfen web sitemize giriş yapınız.     DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN WEB SİTEMİZE GİRİŞ YAPINIZ www.erkekogrenciyurdu.com  

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 03122126272 - 73
Fax: 03122134140
GSM: 05064880822
WEB: www.erkekogrenciyurdu.com
Bahçelievler Mah. 66. Sok. Eski 18. Sok. No: 14 Çankaya/Ankara
Yetkili Kişi: Ayşe Dişli & Melih Tiryaki
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Var
Teras : Yok
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Var
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Var
Sığınak : Var
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

Bahçelievler'de otopark sıkıntısı çekmemek bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığı biz sizlere sunuyoruz.  

Etkinlikler

Öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda kültür, spor ve oyun etkinlikleri düzenlenmektedir. Bahçelievler'de öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirmeleri için sınırsız sayıda eğlence ve kültür kafeleri bulunmaktadır. Milli Kütüphaneye çok yakın olduğumuzdan dolayı öğrencilerimiz kütüphane destekli çalışmalarında çok rahat etmektedirler.  

Ulaşım

TOBB ÜNİVERSİTESİ Yurdumuza yaklaşık 5 km uzaklıktadır. Milli Kütüphane önünden üniversitenin ring servisleri geçmektedir ve yaklaşık ulaşım süresi 10 dakikadır. ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Yüzüncü yıl yerleşkesi yurdumuza 3-4 km uzaklıktadır. Ortalama ulaşım süresi 10-15 dakikadır. Milli Kütüphane önünden ulaşım sağlanabilmektedir Eskişehir yolu kampüsüne ise Milli Kütüphane önünden ring servisleri hizmet vermektedir. Ortalama ulaşım süresi 30-35 dakikadır. THK ÜNİVERSİTESİ Milli Kütüphane önünden üniversite ring servisleri geçmektedir. Ayrıca Sincan , Etimesgut , Eryaman yönüne giden belediye otobüsleri kullanılabilinir. Yurdumuza yaklaşık 25-30 dakikalık bir mesafesi vardır. ODTÜ Milli Kütüphane önünden üniversite servisleri hizmet vermektedir. Ayrıca o yöne giden bir çok belediye otobüsü ve dolmuş ile de ulaşım mümkündür. Yurdumuza yaklaşık 15 dakikalık bir mesafesi vardır. UFUK ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. İstenildiği takdirde Milli Kütüphane önünden tek vasıtayla da gitmek mümkündür. Balgat şubemiz Üniversitenin bütün fakültelerine 250-300 metre mesafededir. ATILIM ÜNİVERSİTESİ Üniversitenin Milli Kütüphane önünden ring servisleri geçmektedir. Yurdumuz Milli Kütüphaneye 3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca incek bölgesine giden belediye otobüsleri ve dolmuşlardan da faydalanabilirsiniz. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan Üniversitenin bir çok fakültesine yaya olarak gitmek mümkündür. İİBF, TIP,DİŞÇİLİK.Yaklaşık olarak 5 ila 10 dakika sürmektedir. Ana kampüse ise 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca tüm fakültelere 7. Caddeden belediye otübüsleri ve dolmuş ile de ulaşım mümkündür. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Yurdumuz Tıp fakültesine yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Kampüse ise Milli Kütüphane önünden okul servisleri geçmektedir. Gerektiği taktir de o yöne giden belediye otobüsleri de kullanılabilir. Yurdumuza uzaklığı yaklaşık olarak 20-25 dakikadır.