Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu

Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu Özel Arina Rezidans Kız Öğrenci Yurdu

Arina Kız Öğrenci Yurdu bir Venüs Grup iştirakidir. Venüs Grup Ankara ve çevresinde sayısız projeye imza atmış; çok sayıda Rezidans ve Yurt işletmelerini; kalite standartlarını kriter alarak açılışa sunmuştur. Arina Kız Öğrenci Yurdu; Ankarada çok farklı bir hizmet sunarak, yurt işletmeciliğinin ufkunu açmıştır. Öğrencilerimize konfor, güvenlik, hijyen, ergonomik çalışma şartlarını en ayrıcalıklı biçimde sunmanın yanı sıra, her ay düzenlenen "Kişisel Gelişim Seminerleri" ile ders çalışma verimlerini maksimize etmekteyiz. Uzmanlar eşliğinde gerçekleşen Öğrenci Koçluğu seanslarımız ailesinden uzakta olan öğrencilerimize motivasyon sağlamakta, sınavlardaki başarılarına olumlu katkılar sağlamaktadır. Sosyalleşmeye yönelik Yurt Yönetimi olarak düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimiz, öğrencilerimizin kendilerini, kendi evlerinde ve şehirlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlamaktadır. "Aile Sıcaklığında Kendinizi Evinizde Hissedin" sloganıyla yola çıktığımız bu yolda; Arinadan yolu geçen ve geçecek olan her öğrencimize sonsuz başarılar dileriz.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 3124311525
GSM: 5079568335
WEB: www.arinakizyurdu.com
Ziya Gökalp Caddesi Çaldıran Sok. No: 16 - Kızılay Çankaya/Ankara
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 215
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Yok
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Var
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Var
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş, Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Var
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Etkinlikler

-Sinema Günleri -Yeni Yıl Kutlamaları -Mangal Partisi -Sosyal Sorumluluk Projeleri -Turnuvalar

Ulaşım

Yurdumuz Kolej Metro durağına 150 m mesafededir. Metro ağı ile Ankaranın her yerine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz Ankara otobüs terminali aştiye Ankara tren garına metro ile esenboga havalimanına havaş servis kolaylığı ile ulaşabilirsiniz. -TED Üniversitesi: 150 m mesafededir. -Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi: Yürüme mesafesi 15 dakikadır. -Ankara Üniversitesi Hukuk , Siyasal Bilgiler ve iletişim Fakülteleri: Metro ile 1 durak-yürüme mesafesi 10 dakikadır. -Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi: Yürüme mesafesi 10 dakikadır. -Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Diş hekimliği Fakültesi: Yürüme mesafesi 10 dakika -Ankara Üniversitesi Beşevler Kampüsü: Metro ile 4 durak - 8 dakika -Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsü: Metro ile 5 durak- 10 dakika -Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi: Metro ile 6 durak-12 dakika -Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi,İletişim Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi : Metro ile 7 durak-14 dakika -Başkent, Çankaya, Atılım, Bilkent, Hacettepe, Tobb, Odtü, Ufuk,Turgut Özal Üniversiteleri Servis duraklarına yürüme mesafesi ile 12 dakikadır.