Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu Özel Fırat Erkek Öğrenci Yurdu

 GENÇ ÜNİVERSİTELİ KARDEŞİMİZ UZUN VE YORUCU BİR SINAV MARATONUNDAN SONRA HAYALİNİ KURDUĞUNUZ ÜNİVERSİTEYE HOŞGELDİNİZ.     Kurumumuz üniversitede üniversitede eğitim yapan genç arkadaşların barınma sorununu gidermek amacıyla eğitime katkıda bulunmak sağlıklı çağdaş ve rahat bir ortamda bireylerin başarısını artırmak ve bu yolla ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmak amacıyla çalışmaktadır.  Kurumumuz 2000 yılından itibaren M.E.B Bakanlığına bağlı olarak faaliyetine devam etmektedir.   Ankara 'daki Yurt sektörünün öncülerindeyiz. siz öğrenci ve velilerimiz ile birlikte 16. eğitim ve öğretim yılımıza başlayacağız.2015-2016 eğitim yılıında faaliyete başlamış bulunmaktadır.   Kız Öğrenci Yurdumuz: Hem sağlıklı bir eğitim ve mutlu bir öğrencilik hayatının önemli bir parçası olarak, hem dostlukların kurulduğu ve pekiştiği, hoşgörünün, paylaşmanın, yardımlaşmanın, kısacası birlikte yaşama sanatının öğrenildiği bir mekan olarak gördüğümüz yurdumuza biz çok özel bir özen gösterdik: Öğrencilerimizin, bir taraftan birbirleriyle arkadaşlık ederek hoşça vakit geçirebilecekleri, diğer taraftan huzur içinde ders çalışabilecekleri, aynı zamanda kendilerine ideal bir aile mekanını aratmayacak sıcaklıkta odalar olarak tasarladık yurdumuzu.FIRAT Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu hiç bir siyasi, ideolojik ve cemaat bağlantısı olmaksızın M.E.B.'nin yönetmelik normlarına göre 2000 yılından itibaren genel ahlak ilkeleri çerçevesinde, sağduyulu hizmetine devam etmektedir.   

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 3123637071
Fax: 03123196525
GSM: 5322144918
Hacettepe Mahallesi Karacabey Sokak No:12 Cebeci/Ankara
Yetkili Kişi: Cengiz Polat
Kapasite: 0 / 95
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Etkinlikler

 Her yıl düzenli olarak yapılan doğa gezileri, sınav dönemlerinden önce sonra düzenlenen moral etkinlikleri, yılbaşı partisi, mezuniyet partisi.

Ulaşım

 Yurdumuz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşını yazdığı tarihi eski Ankara yerleşimi olan Cebeci-Hacettepe semtinde Hacettepe Üniversitesinin Merkez kampusunun ve fakültelerinin hemen yanında olup, Ankara Üniversitesinin de Hukuk, Siyasal, Sosyal Bilimler, Dil Tarih, Tıp fakülteleri ve yüksek okullarına yürüyerek 5 dakika mesafededir. Diğer Üniversite ve fakültelerde vasıtalı gidişler için (Ankaray-Beytepe Kampüs Servisleri) merkezi yerde olup, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tertip ve tanzim edilmiştir. 

Ek Bilgi

 KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR :   -MÜRACAAT FORMU (yurt yönetimim tarafından sağlanır)    -ÖĞRENCİ VE ÖĞRENCİ VELİSİ NUFÜS CÜZDANI FOTOKOPİSİ    -ÖĞRENİM BELGESİ FOTOKOPİSİ    -3 ADET FOTOGRAF