Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu

Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu Deniz Erkek Öğrenci Pansiyonu

Deniz Erkek Pansiyonu, Erzurum’un en nezih semtlerinden olan Yıldızkent’te bulunmaktadır. Anayol üzerindedir ve Atatürk Üniversitesi’nin bütün fakültelerine önünden bir çok dolmuş ve belediye otobüsü geçmektedir. Ayrıca İletişim, Güzel sanatlar, gibi fakültelere yürüme 10 dakika mesafededir. Diğer fakültelere 15 dakika yürüme mesafesinde olan yurdumuzun Ulaşım kolaylığının yanı sıra Türkiyenin en güzel ve en modern hastanesi olan Erzurum Eğitim ve araştırma hastanesine 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca etrafında her türlü alışverişi gerçekleştirebilecek süpermarketler mevcuttur. Seçkin ve zengin insanların, doktorların yaşadıkları bir semt olup güvenli ve temizdir.

Yurt Türü:
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 04423421191
Fax: 04423421191
GSM: 05061649966 - 05353299627
WEB: www.denizerkekpansiyon.com
Osman Gazi Mah. Tohumcu Villaları G-Blok No: 4 Yıldızkent/Erzurum
Yetkili Kişi: Hamza Keleş
Kapasite: 0 / 96
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Kombi Sistemi
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Yok
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Yok
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Yok
Giriş Güvenliği : Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

Diğer Hizmetler Temizlik ve kat hizmetleri, haftanın 7 günü düzenli olarak kat görevlileri tarafından yerine getirilmektedir. Bu kapsamda katlar, odalar, duş ve wc’ler ortak kullanımda bulunan tüm mekânlar kat görevlileri tarafından titizlikle temizlenmektedir. Yurt yönetimi tarafından karşılanan ve öğrencilerimiz tarafından kullanılan nevresim takımları yıkanıp ütülenerek 15 günde bir kat görevlileri tarafından değiştirilmektedir. Ayrıca odalarda bulunan yorgan, yatak örtüsü, perde vs… periyodik olarak temizlenmektedir. Öğrencilerimizin çamaşır ve ütü ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak amacıyla çamaşır makinesi, ütü ve ütü masaları mevcuttur. Öğrencilerin kişisel çamaşırları ücret karşılığı yıkanmaktadır. Ütü masaları ve ütüler 24 saat ücretsiz öğrencinin kullanımına açıktır.

Etkinlikler

Eğlence Ders ve sınavların yoğun olmadığı zamanlarda ortak kararla alınmış organizasyonlar, hafta sonu piknik ve mangal veya tarihi-kültürel gezilerimiz olabilir.

Ulaşım

Hüseyin Avni Uaş Mahllesi, Alparslan Türkeş Bulvarı 230.sok 17/1  (Tohumcu Villaları Sıla Kreş Bitişiği) YILDIZKENT PALANÖKEN / ERZURUM

Ek Bilgi

Güvenlik DENİZ ERKEK PANSİYONU’nda konaklamakta olan öğrencilerimiz ile personelin huzur ve güvenin sağlanması amacıyla yurdumuzda, resmi tatiller dahil 24 saat biri idareci olmak üzere çeşitli görevlerdeki personelimiz ile güvenlik önlemleri alınmıştır. Tesisin dışarıdan gelecek her türlü muhtemel tehditlere karşı korunması amacıyla caydırıcı, önleyici ve durdurucu gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Yurt bahçesi panel çitlerle çevrilmiş olup ayrıca bina dışına yerleştirilen kameralarla yurt girişi ve binası gözetlenmektedir. Giriş saatleri olan hafta içi 23 00, hafta sonu 24 00 itibariyle kapılar kilitlenir ve öğrencilerin kontrolleri yerlerinde yapılır. Tesisin yangına karşı korunması, yangının önlenmesi ve söndürülmesi için gerekli bütün tedbirler alınmıştır. Yangın merdiveni, yangın alarm sistemi, yangın tüpleri ve yangın hortumu bulunmaktadır. Yangın tüplerinin dolumu, kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır. Yurt henüz bitmiş yeni villa tipi 3,5 katlı bir bina olup binanın depreme karşı dayanıklı olduğuna dair deprem raporu bulunmaktadır. Ayrıca bina yalıtımlı, çift kat tuğladan araya köpük konularak yapılmış ve fazladan taş kaplama ve özel yalıtım malzemeleri ile ısı kaybı önlenmiştir. Isıtma Sistemi Isıtma sistemi Doğal gazlı olup arıza ihtimaline karşı PAELELBAĞI 3 kombilidir. Her türlü risk düşünülmüş olup yedekte yeteri miktarda UFO elektrikli ısıtıcı bulundurulmaktadır. Yurdumuz şahıs yurdu olup herhangi bir düşünce ve benzeri şeylerle alakası yoktur. Çağrı yapılması veya mesajla tel bırakılması durumunda hemen dönülecektir.