Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vatan Erkek Öğrenci Yurdu

İstanbul Aksaray Vatan Caddesi'nde bulunan erkek öğrenci yurdumuz; konum itibariyle İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Çapa Tıp Fakültesi, Vakıp Gureba Üniversitesi, Medipol Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi,Fatih Sultan Mehmet Ünivertesi,Haliç Üniversitesi,YeniYüzyıl Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversiteye yürüyüş mesafesinde olmasının yanında İstanbul'un tarihi ve sosyal merkezinde bulunmaktadır.   Özel olarak hazırlanan yurdumuz, bir öğrencinin ihtiyacı olan tüm gereksinimleri karşılamakta ve beklentilerinin üzerinde hizmetlerini gerçekleştirmektedir.   1,2,3,4 ve 6 kişilik ferah ve aydınlık odalarda; baza, yatak, battaniye, yorgan, yastık, çarşaf, özel kilitli dolap, özel çalışma masası ve sandalye, odalarda bulunan müstakil banyo ve tuvaletlerde 24 saat kesintisiz sıcak su bulunmaktadır. Ayrıca; kablolu, kablosuz internet bağlantısı, TV, bilgisayar odası, öğrencilerin sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışmaları için etüt salonu, kafeterya ve yemek hizmetleri, çamaşırhane ve ütü hizmetleri, satranç, LİG TV'de maç yayınlar, güvenlik kamerasıyla 24 saat güvenlik, yangın alarm sistemi, yangın tüpleri ve yangın merdiveni bulunmaktadır.   Vatan Caddesi İstanbul'un en merkezi yerlerinden biridir. Birçok üniversiteye ve fakülteye yürüme mesafesinde bulunmaktadır.  

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 02125233360
Fax: 02125233370
GSM: 05462413582
WEB: www.vatanerkekyurdu.com
İskender Paşa Mah. Ahmediye Cd. Hacı Salih Efendi Sk. No:6 İstanbul
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 75
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Var
Deprem Raporu : Yok
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Yok
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Var
Klima : Var
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Yok
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Yok
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

İstanbul'un Merkezi yerinde,Üniversitelere yürüyüş mesafesinde,Sakin ve Huzurlu ortamı ile öğrencilerimizin başarısına katkıda bulunur.

Ulaşım

Birçok üniversiteye yürüyüş mesafesinde olmakla birlikte; metro, otobüs, tramvay ve tren ile İstanbul'un birçok semtine kolay ulaşım sağlanacak konumdadır.   › Otobus durağına 50 m.   › Tramvay durağına; 100 m.   › Metroya; 50 m.   › Tren istasyonuna; 500 m   › CerrahPaşa Tıp Fakültesi'ne 1 km.   › Çapa Tıp ve Dişçilik Fakültelerine; 800 m.   › İstanbul Üniversitesi (Ana Kampüs), Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, Eczacılık ve İletişim fakültelerine 500 m.   › Fen Edebiyat Kampüsü'ne 300 m.   › Haliç Üniversitesi'ne 500 m.   › Kadir Has Üniversitesi'ne 1 km.   › Medipol Üniversitesi'ne 800 m.   › Vakıf Gureba Üniversitesi'ne 500 m. mesafededir.   Historya Alışveriş Merkezine 50 m.mesafededir.   Ayrıca, Marmara Üniversitesi İncirli Kampüsü'ne, Yıldız Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'ne, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne, Bahçeşehir Üniversitesi'ne, Yıldız Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'ne, İTÜ ve Mimar Sinan Üniverisitesi'ne tek vasıta ile ulaşım sağlanmaktadır.  

Ek Bilgi

ODALARIMIZ Özel olarak hazırlanan yurdumuz, bir öğrencinin ihtiyacı olan tüm gereksinimleri karşılamakta ve beklentilerinin üzerinde hizmetlerini gerçekleştirmektedir.   1,2,3,4 ve 6 kişilik ferah ve aydınlık odalarda;   › Baza, yatak, battaniye, yorgan, yastık ve çarşaf   › Özel kilitli dolap   › Özel çalışma masası ve sandalye   › Odalarda bulunan müstakil banyo ve tuvaletlerde 24 saat kesintisiz sıcak su   › Ayrıca; kablolu, kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır.