Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube)

Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube) Özel Academic House Kız Öğrenci Yurdu (2. Şube)

İstanbul’da öğrenci olmanın en güzel, en keyifli yıllarını geçirirken, sizleri kendi evinizde gibi hissettirip, güvenilirliğimiz ve hizmet kalitemiz ile her türlü ihtiyacımıza cevap vereceğimizi temin ediyoruz. Bu süreçte siz değerleri öğrencilerimizi menfi etkilerden uzak tutarak, okullarınızda başarılarınızın sağlanması en temel ilkemizdir. Kurduğumuz şubelerin üniversitelere yakınlığının yanı sıra, öğrencilerimizin sosyal çevre açısından da beklentilerini güvenli bir şekilde karşılayabilecek lokasyonda olması bizim için son derece önem taşımaktadır Academic House olarak amacımız depreme dayanıklı olarak inşa edilmiş yurt binamızla her türlü güvenlik donanımı ve sürekli hijyen anlayışımızla en iyiyi sunarak Seçkin ve güler yüzlü personelimizle her yıl yüzlerce öğrenciye hizmet vermekteyiz. Öğrencilerimize evinin rahatlığını, sıcaklığını aratmayacak güvenli ve huzurlu bir aile ortamı sunmaya çalışıyoruz.   MİSYONUMUZ   Yurdumuz; hiçbir cemaat, vakıf veya dernek ile bağlantısı olmayıp, deneyimli personeli ve yönetim kadrosuyla öğrencilerimizin ve velilerimizin hizmetindedir.   Yurtlarımızda konaklayan tüm öğrencilerimizin öncelikle güven, saygı ve aile sıcaklığını hissetmelerini amaçlamaktayız.   Hedefimiz; öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanmış odalar, sosyal faaliyet alanları, her yıl kendimizi daha da geliştirerek, çözüm odaklı bir işletme anlayışı ile yolumuza devam etmektir..   NEDEN BİZ ?   * Anadolunun çeşitli kentlerinden gelen çocuklarımıza sıcak bir ev ortamı sağladığımız için.    * Öğrencilerimize 24 saat hizmet sunduğumuz için.   * Ferah ve geniş balkonlu lüks 1-2-3-4 kişilik oda hizmeti sunduğumuz için.   * 120 kişilik yurt kapasitemiz ile; her öğrencimiz ile birebir ilgilenen personele sahip olduğumuz için.   * Gece rahatsızlık geçiren çocuklarımız için personel tahsis ederek yardımcı olduğumuz için.   * Öğrencilerimizin okullarında başarılı olmasını sağlayacak ortamı yarattığımız için.   * Tüm odalarda kablolu yada kablosuz yüksek hızda internet hizmeti sunduğumuz için.   * Yurtlarımızın gece-gündüz güvenliğini sağladığımız için.   * Temizlik ve hijyeni 1. dereceden görev olarak belirlediğimiz için.   * Kesintisiz çamaşır ve ütü hizmeti sunduğumuz için.   * Öğrencilerimiz ve velilerimizle uyum içinde tam bir aile ortamı sağladığımız için.   * Öğrencilerimizin mezuniyet diplomalarının sevincini birlikte paylaştığımız için.   * Açık büfe sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve 24 saat sıcak-soğuk içecek hizmeti sunduğumuz için.   * Yangın merdiveni, doğalgaz sistemi ve yedek su deposuyla hizmette kesintiye ugramadan rahat calısma ortamı sagladıgımız için.   * Her öğrenciye ayrı çalışma masası, etüt odası ve her odada LCD televizyon imkanı sunduğumuz için.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02125867482
GSM: 05413539557
Türkali Mah. Uzuncaova Cd. No: 41 Beşiktaş/İstanbul
Yetkili Kişi: Ceyhun Çetin
Kapasite: 0 / 120
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Var
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Öğlen Yemeği, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş, Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

5 ağustos tarihine kadar yapılan kayıtlarda % 15 indirim sağlanacaktır.  Erken Kayıt Avantajlarını kaçırmayınız......

Etkinlikler

Her  yıl  Min. 2 adet kültürel ve sosyal faaliyet amaçlı Yurtiçi Tur  Düzenlemekte olup  ( karadeniz , İzmir - Şirince, Efes , Adalar , Kapadokya vb ) tum öğrencilerimiz katılabilirler. 

Ulaşım

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü 5 dakika Yürüme Mesafesi İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü 5 dakika Yürüme Mesafesi Mimar Sinan Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü 5 dakika Yürüme Mesafesi Marmara Üniversitesi Nişantaşı 10 dakika Yürüme mesafesi Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü 10 dakika Yürüme Mesafesi Galatasaray Üniversitesi Beşiktaş Fakülte 12 dakika Yürüme Mesafesi İstanbul Teknik Üniversitesi Gümüşsuyu Taşkışla 5 dakika Dolmuş ile Ulaşım Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı 5 dakika Otobüs ile Ulaşım Bilim Üniversitesi Esentepe 7 dakika Minibüs ile Ulaşım Beykent Üniversitesi Taksim Yerleşkesi 7 dakika Dolmuş ile ulaşım Bilim Üniversitesi Gayrettepe 8 dakika Otobüs ile ulaşım Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy 15 dakika Otobüs ile ulaşım Bahçeşehir Üniversitesi Mecidiyeköy Hazırlık 10 dakika Otobüs İle Ulaşım Mimar Sinan Üniversitesi Bomonti 15 dakika Otobüs ile Ulaşım Haliç Üniversitesi Bomonti 15 dakika Otobüs ile ulaşım Haliç Üniversitesi Şişhane 15 dakika Otobüs ile ulaşım Haliç Üniversitesi Okmeydanı 18 dakika Otobüs ile ulaşım Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü 20 dakika Otobüs ile Ulaşım Nişantaşı Üniversitesi Bayrampaşa 20 dakika Otobüs ile ulaşım Işık Üniversitesi Maslak 20 dakika Minibüs ile ulaşım