Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi)

Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi) Özel Sabiha Hanım-3 Kız Öğrenci Yurdu (Çapa Şubesi)

 Sabiha Hanım Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları MEB’e bağlı özel bir kurumdur. Yurtlarımız; hiçbir vakıf, kurum, kuruluş, dernek, cemiyet ve cemaate bağlı olmayan aile şirketidir.   2006 yılından bugüne talepler doğrultusunda, daha iyi hizmet verebilmek adına şubeleşerek bir zincir oluşturduk. Kurduğumuz şubelerin üniversitelere yakınlığının yanı sıra, öğrencilerimizin sosyal çevre açısından da beklentilerini güvenli bir şekilde karşılayabilecek lokasyonda olması bizim için son derece önem taşımaktadır.   Seçkin ve güler yüzlü personelimizle her yıl yüzlerce öğrenciye hizmet vermekteyiz. Öğrencilerimize evinin rahatlığını, sıcaklığını aratmayacak güvenli ve huzurlu bir aile ortamı sunmaya çalışıyoruz.   Eğer bu aileye dahil olmak istiyorsanız sizi de Sabi- ha Hanım Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtlarına bekliyoruz.   Misyonumuz   Atatürk İlkelerine ve Laik Anlayışına bağlılığımızın işletmemize de yansıdığı yurtlarımız, deneyimli personeli ve yönetim kadrosuyla öğrencilerimizin ve velilerimizin hizmetindedir.   Yurtlarımızda konaklayan tüm öğrencilerimizin öncelikle güven, saygı ve aile sıcaklığını hissetmelerini amaçlamaktayız.   Hedefimiz; öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak planlanmış odalar, sosyal faaliyet alanları, her yıl kendimizi daha da geliştirerek, çözüm odaklı bir işletme anlayışı ile yolumuza devam etmektir.    12 ay hizmet vermekteyiz...

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 2125311022 - 5311052
Fax: 2125311081
GSM: 5544924847
WEB: www.istanbuldaogrenciyurdu.com
Ördek Kasap Mah. Akkoyunlu Sk. No: 33 Fındıkcızade/İstanbul
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Var
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Yok
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Ulaşım

Yurdumuz ulaşım olanağının çok rahat olduğu bir noktadadır.   * Haliç Üniversitesi Fındıkzade Binası yürüyerek 10 dk.   * Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy tek otobüs ile,   * Haliç Üniversitesi Şişhane tek otobüs,   * Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Binası otobüs ile 30 dk.   * Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü tek otobüs 10 dk.   * Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü otobüs veya metro,   * Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü tek otobüs,   * İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü otobüs veya tramvay 5 dk.   * İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi yürüyerek 20 dk.   * İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi yürüyerek 20 dk.   * İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yürüyerek 15 dk.   * Marmara Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü otobüs veya metro,   * Marmara Üniversitesi Beyazıt Kampüsü otobüs veya tramvay,   * Kültür Üniversitesi Şirinevler-Ataköy Kampüsü otobüs veya metro,   * Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Binası tek otobüs,   * Mimar Sinan Üniversitesi tramvay veya otobüs,   * Bilgi Üniversitesi Mecidiyeköy tek otobüs...   * Diğer birçok üniversiteye ulaşım maksimum 30 dakikadır.