Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu

Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu Özel Papatyam Kız Öğrenci Yurdu

 YURDUMUZA KAYITLAR BAŞLAMIŞ OLUP  YAZ DÖNEMİNDE AÇIKTIR.   YURDUMUZ HİÇ BİR VAKIF DERNEK VEYA BAŞKA BİR KURULUŞA ÜYE DEGİLDİR.   MİSYONUMUZ:   Öncelikle Yurdumuzda ''''''SİZİN ÇOCUĞUNUZ BİZİM ÇOCUĞUMUZ, SİZİN EMANETİNİZ EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ'''''''' felsefesi güdülmektedir. Yurtta görev alan herkeste bu felsefeyle çocuklarımıza sahip çıkmaktadır.   VİZYONUMUZ:         - İzmir Bornova da açılmış olan yurdumuz konum itibariyle Bornova merkezdedir. Bornova metroya ve Ege Üniveristesine 7 dk lık yürüme mesafesindedir. Yurdumuzun 10 mt. sınırları içinde İzmir in her yerine toplu taşım araçları geçmektedir.      -Yurdumuzda 2 gündüz Yönetici, 1 gece Yönetici olmak üzere 24 saat yönetici bulunmaktadır.         - Yurdumuz deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmış ve 24 saat kapalı ve açık devre kamera sistemiyle donatılmıştır.           -Her türlü yangın olasılığına karşı yangın söndürme tertibatı ve uyarı sistemleriyle donatılmış olan yurdumuz son derece güvenli olup her türlü güvenlik tedbirleri en ince ayrıntısına kadar düşünülerek düzenlenmiştir.           -Çocuklarımızın hastalanma riskine karşı 24 saat  görevde  bulunan ekibimiz hemen anlaşmalı hastanelere ve doktorlarımıza götürülerek tüm sağlık sorunları halledilmektedir. hastanede yatması icab eden durumlarda mutlaka bir refakatcı gözetiminde hastaneden çıkana kadar güvenli bir şekilde kontrol altında tutulması sağlanmaktadır.             Yurdumuzda odalar herkesin her tür ihtiyacını karşılayabilecek şekilde dizayn edilmiş olup 1-2-3-4-5-6  kişilik odalardan oluşmaktadır.             Yurdumuz kışın 24.00 da Yazın 01.00 de kapanmaktadır.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02323434302
Fax: 0.2323434302
GSM: 05326827601 - 05326724714
WEB: www.papatyamkizogrenciyurdu.com
Erzene Mah. Evka 3 Metro Üstü 116. Sok. No: 6 Bornova/İzmir
Yetkili Kişi: Candan Atsuz -Ceylan Atsuz
Kapasite: 0 / 40
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Yok
Teras : Var
Bahçe : Yok
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Yok
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Yok
Su Deposu : Var
Otopark : Var
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Var
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

 Yurdumuzun avantajları tüm Market Süpermarket Alışveriş Merkezi ve tüm ihtiyaç yerlerine, Ege Üniversitesine  (07 dakika), Metroya (3 dakika) Toplu taşıma arçlarına ( Kpaı önünden geçmektedir ), Şehir içi ve Şehir dışı toplu kullanım araçlarına , Otobüs Firmalarının Şubelerine ve Bayilerine ( yürüyerek 7 dakika)  ve İhtiyaç Merkezlere yakın olmasıdır. Ayrıca yurdun tam kapısının önünden İzmir in heryerine toplu taşıma araçları geçmektedir.       Farkımız ayrıcalığımızdır.

Etkinlikler

1- İstege göre yeterli çogunluk olduğu takdirde tarihi ve tarihi özellikleri olan yerlere geziler. 2- Dogum günlerinde salon, saz heyeti ve sürpriz hediyeler. 3- Gece 24.00 a kadar açık kafeterya ve oyun salonu. ( Kafeteryada Türk kahvesi, neskafe, kapiçino, kola, yiyecek ,    ve oyun bölümü bulunmaktadır.)  

Ulaşım

Ege Üniversitesi ve Bornova Metroya 300 metre ve 7 dakikalık yürüme mesafesindedir. İzmir in heryerine  toplu taşım araçlarına kapı önünden geçmektedir.

Ek Bilgi

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR   1- YURT BAŞVURU DİLEKÇESİ (YURT MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINIR) 2- ÖĞRENCİ BELGESİ FOTOKOPİSİ (Okudugu okuldan) 3- NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ 4- İKAMETGAH BELGESİ (Nüfus Müdürlüğünden veya Muhtarlıktan) 5- SABIKA KAYDI (Savcılıktan) 6- SAĞLIK RAPORU ( SAĞLIK OCAGINDAN) 7- BABASININ VE ANNESİNİN KİMLİK FOTOKOPİSİ   Not: Yukarda yazılan evrakların kayıt esnasında  mutlaka getirilmesi zorunludur.