Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu

Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu Özel Kartal Nisa Kız Öğrenci Yurdu

 Özel kartal nisa kız yurdu, 1986 yılından bu tarafa inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi olan firmamız Emir Sezgin İnşaat tarafından 2014-2015 yılında kurulmuştur. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle, proje aşamasından itibaren bir yurt binası olarak tasarlanıp ve buna göre inşa edilen yurdumuz ilk hizmetine 2015 yılında başlayacaktır. Yurt binamız son yönetmeliklere uygun yapı denetimli ve yalıtımlıdır. “Yeni Yaşamınızda, Yeni Eviniz” sloganıyla kurulan yurdumuz, gelişen kayserimizde sektörde uzman kadrosu ve ekibiyle hizmetinizdedir.   Vizyonumuz;   Kalitemizi sürekli iyileştirme prensibi ve dinamik bir ekip çalışmasıyla öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan konaklama hizmeti vermek, hizmette kalite, doğruluk ve istikrar sağlamak, başarımızla topluma ve çevreye katkıda örnek olmaktır.   Misyonumuz;    Öğrencilerimizin evlerinde hissetmiş oldukları huzuru, mutluluğu, güveni ve sıcaklığı yeni yaşam yerleri olan yurdumuzda da yaşatmayı ilk önceliğimiz olarak benimseyerek, öğrencilerimizin başarılarına ve geleceklerine hizmetlerimizle katkıda bulunmaktır.    Her zaman önceliğimiz; öğrencilerimizin ve ailelerinin memnuniyetini sağlamak, yurdumuzda vereceğimiz hizmetlerde kaliteden ödün vermeden, güler yüzlü, deneyimli ve profesyonel çalışanlarımızla öğrencilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda güvenli, rahat, huzurlu ve konforlu, yüksek kalitede konaklama imkanı sağlamak ve tüm bunların yanında düzenlenecek olan sosyal ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimize keyifli bir öğrencilik hayatı sunmaktır.   Ailelerin en değerli varlıkları olan çocuklarımızın gelecekteki hayatlarına hazırlanırken, yeni hayatlarına adım attıkları bu dönemde, ailenin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir aile şirketi olarak, siz ailelerin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olan yurdumuza bekler, göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.   

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 3523335838
GSM: 5443325838
WEB: www.kartalnisakizyurdu.com
Tacettin Veli mh. Kartal Bulvarı. Şehitlik Sk. No : 1 Melikgazi/Kayseri
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Var
Sığınak : Var
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş, Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Var
Oyun Odası : Yok

Ulaşım

  Yurdumuz konum itibariyle kayseri merkez (Kartal) dedir. Erciyes üniversitesine uzaklığı 3 km dir. Araçla 5 dk lık mesafededir.   Sabah ve akşam servisleri ile üniversite kampüsüne ücretsiz ulaşım imkanı bulunmaktadır   Kayseri merkezine uzaklığı 1.7 km dir ve 15-20 dk lık yürüyüş mesafesindedir.