Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu

Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Kız Öğrenci Yurdu

Adaçark öğrenci yurtları Adapazarı şehir merkezine en yakın yurt olma özelliğini taşımaktadır, bu nedenle yurtlarımız öğrencilerimizi birçok ulaşım masrafından kurtarmaktadır. Yurtlarımız Üniversite dolmuş durağına yakın olması nedeniyle öğrencilerimizin ayakta kalmadan, dolmuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamadan, sınavlara geç kalma stresinden uzak üniversiteye ulaşım sağlamaktadır.

Yurdumuz deprem güçlendirmesi yapılmış ve şehrin en merkezi Kız Öğrenci Yurdu olma özelliğini taşımaktadır. Yurdumuz site içerisinde olup kartlı giriş ve güvenlik kamerası mevcuttur.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02642821195
Fax: 02642821185
GSM: 05302241517
WEB: www.adacark.com
Çark Cad. Vatan Hastanesi Sokağı No: 29 Adapazarı/Sakarya
Yetkili Kişi: Türkan Şirin
Kapasite: 0 / 248
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Yok
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Yok
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Yok
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Yok
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Yok
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Yok
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Yok
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

Öğrencilerimize yurdumuza ait yemek fabrikamızda hazırlanan, hijyenik ve kaliteli yemeği sunmaktadır. Saat 7:00 - 12:00 arası seçmeli kahvaltı, ve 18:00 - 22:00 arası seçmeli akşam yemeği verilmektedir. Kantin ve Kafeterya hizmeti ile öğrencilerin dışarıya çıkmadan ihtiyaçlarını gidermeleri sağlanmaktadır.Yurdumuz her yerinde kurulmuş olan kablosuz internet erişimi wireless ile öğrenciler odalarında 24 saat sınırsız internet erişimi yapabilmektedir.
 

Etkinlikler

Çamaşırhane ve Ütü Hizmetleri

Öğrencilerimizin kendilere özel eşyaları talep doğrultusunda çamaşırhane görevlisi tarafından yıkanır, kurutulur ve öğrenciye teslim edilir. Öğrenciler katlardaki ütüleri kullanabilmektedir. Öğrencilerimiz istediğinde görevli personel tarafından ütüleri yapılmaktadır.


Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

Öğrencilerimizin daha verimli bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları için yurdumuz; sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemektedir. Şehrimizin değişik yerlerinde yer alan dinlenme yerleri, İl ormanı, Poyrazlar Gölü, Sapanca Gölü, Karasu Sahili gibi değişik mekanlarda öğrencilerimize sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemektedir.


Temizlik ve Kat Hizmetleri

Katlarımız, duşlar ve tüm mekanlar hijyenik koşullara uygun şekilde temizlenmekte olup, temizlik malzemelerimizde Sağlık Bakanlığınca onaylı ürünler kullanılmaktadır.


Etüd Salonları

Öğrencilerimizin arkadaşları ile yada bireysel olarak gerçekleştirecekleri ödevlerini, kültürel çalışmalarını ve araştırma geliştirme programlarını sakin bir ortamda yapabilmeleri için Etüd odaları bulunmaktadır. Öğrencilerimiz gelişen çağın sunmuş olduğu teknolojinin avantajlarını kullanması ile araştırma yapmak istediklerinde yurdumuzun bilgisayarlarından faydalanabilecekler, tez , proje ,ödev çalışmalarında daha başarılı sonuçlar çıkarabilecekler .

Eğlence ve Uydu Hizmetleri

Öğrencilerimizin sosyal aktivite olarak gündemdeki yerli ve yabancı filmler seyredebileceği, ders zamanları dışında ayırdığı vakitlerinde aktivite geçirebilecekleri, Uydu yayını ile bir çok yayını takip edebilecekleri eğlence ve tv odaları bulunmaktadır.

Ulaşım

Yurdumuz Adapazarı şehir merkezine en yakın yurt olma özelliğini taşımaktadır, bu nedenle yurtlarımız öğrencilerimizi birçok ulaşım masrafından kurtarmaktadır. Yurtlarımız Üniversite dolmuş durağına yakın olması nedeniyle öğrencilerimizin ayakta kalmadan, dolmuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamadan, sınavlara geç kalma stresinden uzak üniversiteye ulaşım sağlamaktadır.

Ek Bilgi

Eğitim ve Seminerler

Yurdumuzda Kişisel Gelişim seminerleri gerçekleştirilmektedir. Seminerlerimiz, öğrencilerimizin psiko sosyal ihtiyaçları baz alınarak gerçekleştirilmektedir. Seminerlerimizdeki amaç; öğrencilerimizin kendilerine ve çevresine daha faydalı birer birey olmaları, dersleri için harcamış oldukları zaman dilimini daha sistemli şekilde değerlendirebilmeleri, topluma uyumlu birer birey olmaları için gerekli olan adımları deneyimli eğitmenlerle paylaşarak, öğrencilerimizin tüm sorunları tartışılarak çözüm yollarını göstermek ve kendileri ile barışık, başarılı, sistemli ve uyumlu birey olmalarını sağlayarak yaşam motivasyonlarını arttırmaktır. Bu seminerlerden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz talepleri doğrultusunda faydalanma imkanını bulacaklar.