Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu

Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu Erdem Kız Öğrenci Pansiyonu

Sevgili Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencileri,

 

  Üniversite bilgidir, kültürdür, ilimdir, irfandır... Yepyeni bir sosyal çevre, kurulan sımsıcak dostluklar ve geleceğe atılan en büyük adımdır. Tüm bunların yanında baba ocağından ayrılma ve alınan ilk kişisel sorumluluktur.

  Özel Erdem Öğrenci Yurtları, hayatınızın geri kalanına etki edecek bu özel süreçte başta konaklama olmak üzere sağladığı tüm hizmetlerle en büyük destekçinizdir. Sizin için huzurlu güvenli ve konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Özel Erdem Öğrenci Yurtları, tüm öğrencileri şehrin merkezinde, şehirle iç içe aktif bir yurt yaşamına davet etmektedir. 

 

Erdem Kız Öğrenci Yurdu,

Alternatifli odaları, geniş çalışma salonları ve sımsıcak sosyal alanları ile Özel Erdem Öğrenci Yurtları, 70 şanslı kız öğrenciye konaklamanın ötesinde bir anlayış ile hizmet vermektedir.  Cinsiyet ayrımı yapmayan, fakat cinsiyetler arasındaki ince detayların farkında olan Özel Erdem Öğrenci Yurtları, hizmet skalasını bu detaylar doğrultusunda genişletmiştir. Amacımız,  tüm öğrencilerin mutlu olduğu keyifli bir yurt yaşamı tablosu meydana getirmektir.

Huzur dolu bu tabloda yer alacak 70 kız öğrencimizin arasına girebilmek için acele edin.

 

Kız Öğrenci Evleri Oda Opsiyonları

 

Paket 3500!

Siz de bir “Her şey Dahilci”yseniz Paket 3500’e göz atmaya ne deresiniz? Konaklamadan sabah kahvaltısına, ücretsiz yemek akşam yemeği, 15 dakikada bir servis, sınırsız internet, 24 saat sıcak su ve sayamadığımız pekçok özellik, Paket 3500’ün içinde. Hem tarzına, hem de cebine göre. Her şey dahil yıllık 3500 TL

Bir Öğrencinin Günlük Yaşam İhtiyaçlarının Tamamı hatta fazlası Erdem Pansiyon'da

  • Bayan Yönetici

  • Her odada "Mutfak"

  • Ocak

  • Su ısıtıcısı

  • Kişiye özel kilitli dolap

  • Sandıklı baza

  • Ortopedik yatak

  • Her odada banyo ve tuvalet

  • Kullanıma açık mutfak

  • Parke ve halı zemin

  • 24 saat sıcak su

  • Her odaya özel çamaşır makinesi

  • Günlük temizlik

  • Çalışma masası (Her Öğrenciye)

  • Kitaplık

  • Çelik Daire Kapısı

  • Ahşap oda kapısı

  • TV (Opsiyon)

  • Oturma Odası (Opsiyon)

  • Güvenlik kamerası

  • Sınırsız internet

  • Kafeterya

  • Her odaya bağımsız elektrik sigortası

  • Kaza sigortası

 

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN!

Erdem Öğrenci Pansiyonları içiniz rahat olsun, gözünüz arkada kalmasın diye kayıt yaptıran tüm öğrencileri hiçbir ekstra ücret istemeden ferdi kaza sigortası ile güvence altına alıyor, emanetinizi sigortalıyor.

Yurtta, okulda, yolculukta, serviste, derste, piknikte, hatta ailelerinin yanında öğrencilerimizin başına gelebilecek kazalardan kendimizi sorumlu hissediyor, emanetlerinizi ferdi kaza sigortasıyla güvence altına alıyoruz. 

Yurt Türü:
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 05465124060
GSM: 05465124060
WEB: www.erdempansiyonu.com
Kızılay Hizmet Binası Şarkışla/Sivas
Yetkili Kişi: Salih Arıtcı
Kapasite: 0 / 120
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Lig TV
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Yok
Giriş Güvenliği : Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Var
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

Hoş Geldin Hediyesi!

Özel Erdem Öğrenci Yurtları’ndan tüm öğrencilere tanışma hediyesi! Yeni dönem kaydınızı hemen yaptırın, kızlar ve erkekler için özel olarak tasarlanmış renk renk nevresim takımlarından birine sahip olun.

 

 

Erken Gelen Kazanıyor!

Üniversiteli olmanın ayrıcalıklarına davetlisiniz. Kız öğrencilerimize özel erken kayıt avantajıyla tanışın, 3 kişilik geniş bir odaya 4 kişilik oda fiyatına sahip olmanın ayrıcalığını yaşayın. Sınırlı sayıdaki bu fırsatı kaçırmamak ve avantajlı bir yurt yaşamına “merhaba” demek için geç kalmayın. 

 

 

 

Evdeki Hesap, Yurttaki Hesabın Gölgesinde Kalacak!

Özel Erdem Öğrenci Yurtları’ndan hesapları şaşırtan ödeme kampanyası. Hesaplar karışsın kafalar karışmasın dedik, 9 aylık kayıt ücretini peşin ödeyen herkese bir ay da biz hediye ettik. “9 öde 10 kal” kampanyası ile avantajı yurdunuza getirdik.

Etkinlikler

Vize Eğlencesi Moral oldu!

Vize sınavları öncesi sınav stresin azalmak, öğrencilerimizin başarısını arttırmak için düzenlediğimiz gecede yetenekli öğrenciler ve yerel sanatçılar sahne aldı.Hiç bir ekstra ücret talep edilmeyen eğlenceye tüm Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve personeli  katıldı. Yaklaşık 500 öğrenci sınav öncesi kurtlarını döktü. 

 

Parola: "Alkolsüz ve Edepli"

Alkolsüz ve edepli sloganıyla yola çıkarak hazırlanan yıl başı eğlencemizde de yine tüm Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu öğrencileri güven içinde doyasıya eğlendi.

 

Açık Büfede Açık Açık Öğrenci Sorunları Konuşuldu

Pansiyonumuzda ikamet eden öğrencileri yerel seçimler öncesi ilçe yöneticileri ve siyasetçileriyle şehrin tanınmış restoranlarının birinde açık büfe kahvaltıda buluşturarak öğrenci sorunlarını gündeme getirdik. 

 

Rengimiz Yeşil-Beyaz

ŞAVMYO içinde düzenlenen bölümler arası halı saha turnuvasında Bilgisayar Bölümüne sponsoru Erdem Pansiyondu. Takımımız turnuvaya erken veda etti belki ama Gönülerin şampiyonu "Erdem Pansiyon" oldu.

 

Kalabalık aile piknikte!

Baharın heyecanınıda öğrencilerimizle paylaştık. Isınan havaları fırsat bilip tüm öğrencilerimiz ve ŞAVMYO öğretim görevlilerinide alarak soluğu Yapaltın Barajı Mesire alanında aldık. Baharı büyük bir aile gibi karşılayıp doyasına eğlendik.

 

Sonuna Kadar Yanınızdayız!

Erdem Pansiyon öğrencilerinin ilk günden son güne kadar yanında olduğunu düzenleği ve desteklediği etkinliklerle gösterdi. Öğrencilerinin okul hayatının son gününü unutulmaz kılmak isteyen Erdem Pansiyon 2013-214 Mezuniyet törenlerinin "Ana Sponsoru" oldu. Kurulan dev platfomda gerçekleştirilen tören müzik şöleniyle son buldu.

Ulaşım

Türkiye'de yok "Okula 15 dakikada bir servis"

Şarkışla İlçe Merkezinde bulunan Erdem Öğrenci Pansiyonları, ilçedeki tüm kamu kurumları, bankalar ve alış veriş merkezlerine 5 dakika (yüküme mesafesi) Şarkışla Aşık Veysel Yüksek Okuluna 15 dakika (yürüme mesafesi) uzaklıktadır. Şehir merkezi ve yüksek okul arasında özel halk otobüsleri tarafından toplu ulaşım hizmeti verilmektedir. Erdem Pansiyon öğrencileri bu halk otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilmektedir.