İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu

İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu İlayda Kız Öğrenci Pansiyonu

Kız öğrenci yurdumuz; hiçbir cemaat , vakıf ve dernekle bağlantısı yoktur.Güvenli, güzel ve başarılı bir üniversite hayatı yaşamak isteyenlerin adresidir.Pansiyonumuz .başarı, güvenlik ve huzur odaklıdır.

Pansiyonumuz Zile şehir merkezinde olup, Zile Meslek Yüksek Okuluna 5 dakikada bir servis yapan minibüs durağının tam karşısındadır.

Şehir merkezinde olmanın avantajı nedir; öğrencilerimiz her daim kırtasiye ihatiyaçları için pansiyonumuzun yanındaki kırtasiyelerden ihtiyaçlarını derhal temin etmekte zaman kaybetmemektedir.Kızlarımız şehir içinde diğer anlık ihtiyaçlarını pansiyonumuzun hemen yanıbaşında bulunan Zile'nin en büyük marketlerinden temin etmektedirler.Sosyal aktivitelerden uzak bir öğrencilik hayatı düşünülemez.Kızlarımız kendin pişir kendin ye imkanına sahip tek pansiyonumuzda geniş bahçemizde istediği zaman yanımızdaki martketlerden aldıkları ürünlerle ücretsiz mangal keyfi ve semaver keyfi yapmaktadırlar.Şehir merkezi her zaman şehir dışına göre daha güvenlidir.

Kızlarımız için en önemli farklılığımız ise doyurucu kahvaltı ve akşam yemeğini ev yemeği olarak en uygun ortamda hazırlar ve sunarız.

Güvenlik kameraları ve 24 saat güvenliğiyle kızlarımızın güvenliğini üst seviyede sağlarız.

7/24 saat kesintisiz sıcak su, ücretsiz içme suyu ,  her katta ütümüz büyük çamaşır makinemiz ve kurutma makinelerimizle ile kızlarımıza üst düzey hizmet vermekteyiz.

Spor salonumuz, Ders çalışma odalarımız, Zile merkezde geniş bahçeye sahip tek pansiyon olmasıyla da, pansiyon içinde kızlarımızın kullanabileceği sosyal alanlar bulunmaktadır

Ayrıca kablosuz sınırsız internet bağlantımız ile kızlarımızın derslerine destek olacak her olanağı sağlamaktayız.

Odalarmız tamamen öğrencilerimizin ders çalışırken en üst seviyede verimli olabilmeleri için oda renginden , ders çalışma masalarından, etüt odalarından, odadaki ortam ışığının öğrencimizi yormayacak aynı zamanda uykusunu getirmeyecek biçimde tasarlanmış ışık lümenine (ortam ışığı şiddeti) kadar ince ama çok önemli ayrıntılara dikkat edilmiştir.Kızlarımızın dersleri ve huzuru için en uygun ortam bizim için çok önemlidir.

Pansiyonumuzda isteğe bağlı gezi turları düzenlenir.Mangal yakılır,halay çekilir,tavla oynanır. Öğrencilerimize unutamayacakları eğlenceli haftasonu etkinlikleri düzenlenir.

Zile'nin tek ev yemekli pansiyonu olarak yemeklerimizde çok iddalıyız.

Ayrıca sınırsız ve sorunsuz kablosuz internet bağlantımız ile kızlarımızın derslerine destek olacak her olanağı sağlamaktayız.

Eğlencelerimiz: ara sınav ve finallerden önce veya sonra stres atmaları için canlı müzik eşliğinde; eğlenceli aktivitelerle özel çay ve özel menü servisleriyle kızlarımıza moral ve motivasyon sağlarız.

 

Yurt Türü:
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 05462267325
GSM: 05462267325
WEB: www.ilaydapansiyon.com
Dinçerler Mah. Park Sok. No: 2 ​(Marka Alış-veriş Merkezinin Yanı) Zile/Tokat
Yetkili Kişi: Yonca Sülkü
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Yok
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Kombi Sistemi
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Var
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Var
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Var
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Var
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

BİNAMIZ

Yurdumuz şehir merkezinde geniş baçesi olan tek yurttur.24 saat güvelik bulunur ve güvenlik kameralarıyla giriş çıkışlar kayıt altına alınmaktadır.Üç katlı binamızda, merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Odalarımız ve koridorlarımız rahatınız açısından halı ile kaplıdır, bütün odalarımızda her öğrencimiz için ayrı gar dolap bulunmaktadır
Yangına karşı; yangın merdiveni, yangın tüpleri ve hortumları, düzenli bakımları yapılarak yönetmeliğe uygun şekilde kullanıma hazırdır.
 
   ODALARIMIZ
1-2-3-4 kişilik odalarımızda standart olarak; yüksek tavanlı ferah aydınlık bir ortam, full ortopedik ve antibakteriyel yatak, silikon yastık ve yorgan, boy aynası, hızlı kablosuz internet bağlantısı mevcuttur.
 
   BANYO, TUVALET VE LAVABOLAR
Yurdumuzda öğrencilerimizin ihtiyaçlarına fazlası ile cevap verecek sayıda planlanmış bulunan ortak Banyo ve tuvaletler bulunmaktadır.
 
   BİLGİSAYAR ODASI VE ÇALIŞMA ODASI
Öğrencilerimizin çalışmalarına yardımcı olmak amacıyla hızlı internet bağlantısı bulunan ve en son teknoloji ile donatılmış bilgisayarımızla ödevlerini ve araştırmalarını gerçekleştirebilirler.Etüt odalarımız başarınıza katkıda bulunacak şekilde sessiz ve sizin için gerekli her türlü donanıma sahiptir.
 
    ÇAMAŞIRHANE
Öğrencilerimizin çamaşır yıkama ve kurutma işlemleri tarafımızdan haftalık olarak yapılmaktadır, çamaşırlar yıkanıp kurutulup teslim edilmektedir, nevresim ve çarşaf takımları pansiyonumuz tarafından temin edilmekte olup temizlik ve bakımları titizlikle yapılmaktadır.
 
    TEMİZLİK
Gün aşırı genel temizlik yapılmaktadır, odaların temizliği öğrencilerimizin düzenlerinin bozulmaması açısından kendilerine bırakılmıştır.
    YEMEKLERİMİZ
Yemeklerimiz ev yemeği şeklinde öğrencilerimizin sevdikleri menüye göre yapılır.Ayrıca Zile'de kendin pişir kendin ye imkanıyla öğrencinin ve ailesinin cebine katkıda bulunan tek pansiyondur.

Etkinlikler

Etkinliklerimiz öğrencilerimizin ara sınav ve finallerden önce veya sonra stres atmaları için canlı müzik eşliğinde; eğlenceli aktivitelerle özel çay ve özel menü servisleriyle kızlarımıza moral ve motivasyon sağlarız.

Ulaşım

 

Pansiyonumuz merkezi bir konumda olması sebebiyle ,Bankamatiklere,postaneye,Zile'nin en büyük marketlerine,kırtasiyelere,bankalara  çok yakındır. Ayrıca Minibus durakları pansiyonumuzun hemen karşısındadır.