Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu

Misyon :  M.E.B’e bağlı. Özel EFE Erkek Öğrenci Yurdu, Zonguldak'ın şehir merkezindeki soğuksu mevkindeki binasıyla şehir yaşamı için çok avantajlı merkezi bir konumdadır.Yurdumuz konumu itibari ile kampüse hızlı ve rahat ulaşım imkanı sunmaktadır.Yurdumuzun bulunduğu mevki , tüm şehir hatlarının işlediği güzergaha yürüme mesafesi ile 5 dk olduğundan, tek vasıta ile günün her saati kampüse ulaşım mümkündür.. 24 saat sıcak su bulunmaktadır.24 saat gece görüşlü kameralar ile güvenlik sağlanmaktadır.Yurdumuz öğrencilerine 2 öğün sıcak yemek imkanı vermektedir. Yurdumuz 2-3-4-5 kişilik temiz ferah odalardan oluşmaktadır.   Özel Efe Erkek Öğrenci Yurdu, anlayışlı bir yönetim ve deneyimli personeli ile değerli öğrencilerimize en iyi hizmeti vermektedir. Öğrencilerimizin başarısı ve onların istikbaline yönelik seçkin imkanlar sunan Özel Efe Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir yurt olarak varlığını sürdürecek ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin öğrenim hayatlarında YENİ YUVALARI olacaktır… Rahat çalışma olanakları güvenlik ve huzurun sonucu olarak yurdumuz Güven ve Başarının Merkezi olmaya devam edecektir.   Vizyon : Hiçbir zaman ödün vermeyen ve çağdaş yönetim anlayışıyla öğrencileriyle bütünleşmeyi esas alan Özel Efe Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, başarının çalışma şartlarıyla doğrudan bağlantılı olduğunun bilinci içerisinde öğrencilerine sakin, rahat, huzurlu, sıcak ve güvenli ortam sağlamaktadır.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Terakki Mah. Osman Çayırı Sok No:9 Zonguldak
Yetkili Kişi: Turan Yılmaz
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Var
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Var
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Lig TV
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Ulaşım

Yurdumuzun bulunduğu mevki , tüm şehir hatlarının işlediği güzergaha yürüme mesafesi ile 5 dk olduğundan, tek vasıta ile günün her saati kampüse ulaşım mümkündür..