Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu

Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu Özel Oktan Kız Öğrenci Yurdu

YURT HİZMETLERİMİZ Oktan Özel Kız-Erkek Öğrenci Yurdu, 80 kız ve 200 erkek öğrenci kapasitesi ile Avcılar'ın nerkezinde hizmet vermektedir. Her türlü sosyal aktivitelerin bulunduğu yurdumuzda ve Avcılar ilçesinde, eğitimide ön planda tutan anlayışla hizmet vermekteyiz. Rehber öğretmenler eşliğinde öğrencilerin başarılı olmasında katkı sunduğumuz gibi, sportif ve kültürel faaliyetlerin bulunduğu bir mekan yarattık. İstanbulda trafik sorununun bulunmadığı, hava ulaşımına, deniz ulaşımına, karayolu ulaşımına 15 'er dakika mesafeli olan tek Yurt olma özelliğine sahibiz. Çatı terasında spor salonu, kuaför salonu, kafeteryası, kütüphanesi, kış bahçesi ile sizlere hizmet veren bir mekan yarattık. Her türlü sosyal ve kültürel imkanların bulunduğu yurdumuzda yurdumuzun bulunduğu konum itibariyle kültür merkezlerinde, alışveriş merkezlerinde öğrenciler her türlü ihtiyacını karşılama imkanına sahiptir. Klasik yurt anlayışı dışında sadece yatılan ve yemek yenilen yer değil her türlü ihtiyacınıza yönelik bir yurt yarattık. Öğrencilerimizin zihinsel ve bedensel gelişmeleri için Sabah 07:30 - 10:00 arasında ücretsiz kahvaltı sunulmaktadır. Kahvaltıda sunulacak kahvaltı menusü yapılan sözleşmede belirtilecektir. HER BÜTÇEYE UYGUN İMKANLAR, EĞİTİMİ ÖN PLANDA TUTAN ANLAYIŞ, SOSYAL AKTİVİTELERİN BULUNDUĞU MEKAN    SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,SAYIN VELİLER, ÜNİVERSİTEDE BAŞARILI OLMAK İÇİN RAHAT,HUZURLU,GÜVENLİ ORTAMDA YAŞAMAN GEREKİR. BU ORTAMI BİZDE BULABİLİRSİNİZ.  ÇOCUĞUNUZUN EV ÖZLEMİNİ HİSSETMEYECEĞİ ANLAYIŞLA EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ. HER ÖĞRENCİ, SİZİN KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİR, ÇOCUĞUNUZUN GELECEĞİ GÜVENLİ ELLERDE.   Amacımız Yüksek öğrenim gören bütün öğrencileri kucaklamaktır. Misyonumuz Üniversite öğrencilerine yapılan planlama dahilinde çağın gereklerine uygun barınma olanakları sağlamak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle geleceğimiz olan gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak. İlkelerimiz Güvenirlilik, kalite, saygı, sevgi, şefkat, iyi niyet ve kararlılıktır. Neden Biz İstanbul dışında yüksek öğrenim görmek için gelen çocuklarımıza SICAK ve GÜVENLİ bir aile ortamı sağlamak için, Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu BARINMA ,KORUNMA,SAĞLIKLI BESLENME,ÇALIŞMA VE SOSYAL AKTİVİTELERİ onlara sunmak için , Resmi makamların her türlü denetimi altında YASA VE YÖNETMELİKLERE uygun eksiksiz ve kusursuz hizmet vermek için, Biz varız. NASIL O KADAR BAŞARILI OLDUN ? OKTAN YURTLARINDA KALDIM ONDAN .  

Bu yurt Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır.
Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02125909114 - 16 - 17/02125097175
Fax: 02125900419
GSM: 05336911197 - 05333766812
WEB: www.oktanyurtlari.com
Merkez Mah. Reşitpaşa Cad. No: 54 / 133 İstanbul
Yetkili Kişi: Nazlı OKUTAN GÜLEÇ
Kapasite: 0 / 140
Sanal Tur: Sanal Tur görüntüle!

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Var
Deprem Raporu : Yok
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Var
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

› Şehir merkezinde bir daire kiralandığında öğrencilerin karşılaşacağı zorluklar. • Kira ücreti ve aidat • Sıhhatli bir şekilde ısınmak için doğalgaz ve katı yakıt gideri • Normal bir evin aylık elektrik, su ve doğal masrafı • Kiralanacak evin mütevazı bir şekilde döşenmesi için yapılacak harcama • Mutfak masrafı • Merkezi bir yerde ev bulmak pahalı ve zor olduğundan okula ulaşımda karşılaşılan zorluklar • Evde kaldığı süre içerinde ev arkadaşlarının misafir trafiği çoğunuzun ders çalışma saatlerini olumsuz etkileyecektir.   Oktan Özel Kız Öğrenci Yurdunun avantajları.   • Evde kaldığı süre içerisinde güvenliğini sağlayacak ve sorumluluğunu alacak kişi veya kurumlar olmayacaktır. • Öğrencilerimiz, temel ihtiyaçları olan yemek, ısınma, bulaşık, tamirat gibi işleri düşünmeden tamamen derslerine adapte olacaktır. • Hastalık halinde veya aciz kaldığı durmalarda sahipsiz kalmayacaktır. • Öğlecilerimizin giriş ve çıkış saatlerini kontrol eden denetim mekanizması velilerimizin huzur içinde olmaları sağlanacaktır.  

Ulaşım

NEREDEYİZ? İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AVCILAR KAMPÜSÜ Yurdumuz İstanbul Üniversitesi'ne yürüme mesafesindedir. Öğrencilerimiz, okullarına yürüyerek 7 dakikada ulaşabilirler. İSTANBUL GELİŞİM YÜKSEK OKULU İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okuluna yürüme mesafesindedir. Öğrencilerimiz, okullarına yürüyerek 10 dakikada ulaşabilirler. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİNE  İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerimiz Metrobüs ile 3 dakika mesafededir. ( Yürüme Mesafesi 15 dakikadır.) İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan İstanbul Aydın Üniversitesi’ne gitmek isteyen öğrencilerimiz, okullarının Florya Kampüsü'ne metrobüsle yaklaşık 8 dakikada ulaşabilirler. AR-EL ÜNİVERSİTESİ  Yurdumuzdan AR-EL Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz okullarının bulunduğu Sefaköy’e yaklaşık 12 dakikada ulaşabilirler.  KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan Kültür Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz okullarının Ataköy ve Şirinevler Kampüsü'ne metrobüsle yaklaşık 15 dakika sonra ulaşabilirler. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BEYAZIT KAMPÜSÜ İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde okuyan öğrencilerimiz metrobüsle Topkapı’ya ulaştıktan sonra tramvayla Beyazıt’ta bulunan okullarına ulaşabilirler, 35 dakika mesafededir. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan Haliç Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz metrobüsle Topkapı’ya ulaştıktan sonra Taksim otobüslerine binerek okullarına gidebilirler, 30 dakika mesafededir. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan Beykent Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Metrobüsle 12 dakikada ulaşabilirler. FATİH ÜNİVERSİTESİ Yurdumuzdan Fatih Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Metrobüs ve diğer ulaşım araçları ile 20 dakikada ulaşabilirler. KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ (SELİMPAŞA KAMPÜSÜ) Yurdumuzdan Kadir Has Üniversitesi’ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz Avcılar'daki Servis araçları ile 30 dakikada ulaşabilirler. AREL ÜNİVERSİTESİ (TEPECİK KAMPÜSÜ) Yurdumuzdan AREL Üniversitesi’ Tepecik kampüsü'ne ulaşmak isteyen öğrencilerimiz servis araçları ile 25 dakikada ulaşma imkanına sahip bulunmaktadır. İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İstanbul Tıp Fakültesi’nde okuyan öğrencilerimiz metrobüsle Topkapı’ya ulaştıktan sonra tramvayla Çapa’da bulunan üniversitelerine gidebilirler. BEŞİKTAŞ CİVARINDAKİ ÜNİVERSİTELER Beşiktaş ve civarında bulunan üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz, metrobüsle Topkapı’ya ulaştıktan sonra tramvayla Kabataş’a gelebilirler. Kabataş’tan İETT otobüslerinin servisleriyle Beşiktaş’a toplam 50 dakika içerisinde hiçbir trafik sorunu ile karşılaşmadan ulaşabilirler. Ayrıca Avcılar iskelesinden sabah 07.30 da kalkan Kadıköy deniz otobüsüne binip Kabataş’ta inebilir oradan yürüyerek 10 dakikada okullarına gidebilirler.    

Ek Bilgi

YURDUMUZUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ   3 kattan oluşan betonarme binamızda asansör bulunmaktadır. Merkezi ısıtma sistemi ile ısınan yurdumuzda 24 saat sıcak su verilmektedir. Yurdun yangına karşı korunması için gerekli olan tüm tedbirler alınmıştır. Yangın merdivenleri ile yangın tüpleri, hortumları ve alarm sistemleri yönetmeliklere uygun şekilde hazırlanmıştır. Periyodik bakımları yaptırılarak kullanıma hazır durumda muhafaza edilmektedir.   Ayrıca yurt binamızın, B.09.İLM.4.34.00.10/9086 sayılı T.C. İstanbul Valiliği Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü bina deprem dayanıklılığı raporu mevcuttur.