Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu

Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu Özel İstasyon Kız Öğrenci Yurdu

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı İstasyon Kız Yurtları, Esenyurt, Gelişim, İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi, Arel, Aydın ve Beykent üniversitelerine hizmet vermektedir. 5 yıldızlı bir otel konforunda ve dünyadaki diğer örnekleri gibi modern yurt mimarisine sadık kalınarak tasarlanan İstasyon Kız Yurtları, tüm öğrencilerine verimli çalışma alanları ve sayısız sosyalleşme imkanı sunan donatılarıyla sektöründe yarattığı farkı öne çıkarmaktadır, Sunduğu konforlu yaşamın yanı sıra, tüm deprem ve yangın yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilmiş yeni binasında hizmet verecek olan İstasyon Kız Yurtları, 7/24 profesyonel güvenlik hizmetleri ve akıllı kart sistemleri ile son derece güvenli bir yaşam alanı sağlamaktadır.  İlgili üniversitelerin birçoğuna 5 dakika mesafede konuşlanmış olan İstasyon Yurtları, merkezi konumu sayesinde metrobüs durağı ve bölgedeki avmlere ulaşım sorununu ortadan kaldırmaktadır. Tüm gün boyunca belirli bir güzergâh üzerinde hizmet verecek olan ücretsiz ring servisi ile öğrencilerin üniversitelere ve ana arter noktalarına ulaşımları son derece kolay bir hale gelmektedir. Ayrıntılı bilgi için websitemizi inceleyiniz. Yurdumuz yaz okuluna kalacak ve stajyerlik yapacak öğrencilerimiz için yazın da açıktır.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02125966667
GSM: 05415966667
WEB: [email protected]
Talatpaşa Mah. 1063 Sk. (Gümüşkent Sitesi Karşısı) Esenyurt/İstanbul
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Var
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Var
Sığınak : Var
Market : Var

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Var
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Var
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş
Extranet : Var
Veli Odası : Var
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Var
Oyun Odası : Var

Avantajlar

•Üniversitelere yakınlık Esenyurt Universitesi’ne 3, Gelisim Universitesi’ne 7, Beykent Universitesi Avalon yerleskesi ve Istanbul Universitesi Avcilar yerleskesine 11 dakika uzakliktadir ve direkt ring servis hizmetimiz vardir.  Tüm gün boyunca belirli bir güzergâh üzerinde hizmet verecek olan ücretsiz ring servisi ile öğrencilerin üniversitelere ve ana arter noktalarına ulaşımları son derece kolay bir hale gelmektedir. •Metrobüs ve alışveriş merkezlerine yakınlık. •5 yıldızlı otel konforunda 1,2,3,4 ve 5 kişilikodalar. Bazalı oda seçeneklerimiz mevcuttur.

Etkinlikler

Etkinlikler Sene içerisinde görüş ve önerileriniz doğrultusunda tertiplediğimiz sosyal faaliyetler ile okul stresinden uzaklaşabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Etkinlikler için websitemizi inceleyiniz.

Ulaşım

Ücretsiz servis hizmeti ile İstasyon Esenyurt Kız Öğrenci Yurtları’na çevre üniversitelerden ulaşım çok kolay. 1.Esenyurt Ünivetsitesi’nden; 15 dakika yürüme mesafesinde olan Esenyurt Üniversitesi’nden direkt servis ile İstasyon Yurtları’na 3 dakika içinde ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak, Esenyurt Kültür Merkezi önünden hareket eden Haramidere minibüslerine binerek yurdun önünde inebilirsiniz. Ortalama 10-15 dk. 2.Gelişim Üniversitesi’nden; Kampüs önünden gün boyunca hareket eden servislerimiz ile 15 dakika içerisinde İstasyon Yurtları’na ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak, üniversitenin önünden Haramidere minibüslerine binerek veya metrobüs hattını kullanarak yurdumuza ulaşabilirsiniz. 3.İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesinden; a)Beylikdüzü metrobüsüne binip Haramidere Sanayi durağında inebilir (yaklaşık 7-8 dk) ve oradan İstasyon Yurtları servisine bineblirsiniz. Toplam süre 15 dk. b)Yerleşkenin solunda kalan minibüs durağından Balıkyolu minibüslerine binerek Torium Avm’de inebilir ve buradan İstasyon Yurtları servisine binebilirsiniz. Alternatif olarak, Yerleşkenin hemen önündeki üst geçidi kullanarak otobüs durağına gelebilir ve 142A nolu otobüsle İstasyon Yurtları’na ulaşabilirsiniz. 4.    Beykent Üniversitesi’nden; Üniversitenin yalnızca 100 metre uzağındaki Hadimköy durağından metrobüsle Hamidere durağına gelebilir ve İstasyon Yurtları servisine binebilirsiniz. Toplam süre 15 dk. Diğer Yurdumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup hiç bir vakıf, kurum, kuruluş, dernek, cemiyet ve cemaatle ilişkisi yoktur. Yurdumuz 12 ay hizmet vermektedir.   Binamız deprem yönetmeliğine uygun olarak inşaa edilmiş olup Deprem Raporuna da sahiptir.