Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu

Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu Özel Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu

Yurdumuz İlyas ÖZTÜRK tarafından 08.07. 2015  tarihinde 5 yıllığına devren kiralanarak  Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu olarak 2015-2016 Eğitim Öğretm  yılında  faaliyete girmiştir. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan  Özel Yurdumuzun, öğrenci yaşam alanları standartlarına uygun yurt olarak projelendirilip deprem yönetmeliğine uygun imarı yapılmış olup, yangın, deprem ve diğer güvenlik tedbirleri en üst düzeyde alınmış Yurdumuz, beş katlı binası ile geniş dinlenme salonları, 2-3 ve4  kişilik geniş ferah odalar, ferah kantin imkanı ile her katta etüd imkanı sunmaktadır. Sosyal aktiviteleri, internet imkanı, masa tenisi, satranç gibi faaliyetler ile öğrencilerimiz her türlü ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Yurdumuz, iyi bir nesil  güzel ve güvenilir  kurumlarda yetişir düşüncesiyle hertürlü olumsuzluğa kapali nezih kurumlar vizyonumuz ile, anlayışlı bir yönetim ve deneyimli personeli ile değerli öğrencilerimize en iyi hizmeti vermektedir. Öğrencilerimizin başarısı ve onların istikbaline yönelik seçkin imkanlar sunan yurdumuz, herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir yurt olarak varlığını sürdürecek ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin öğrenim hayatlarında yeni evleri olacaktır.   VİZYONUMUZ Üniversiteli kız öşrencilerinin yurt ihtiyaçlarını en yüksek seviyede karşılamak ,kaliteli,güvenli ve başarılı hizmetlerimizle sektörümüzde liderleşmek güçlenmek her zaman referans gösterilen öncü güvenilir kurumsal yurt işletmesi olmak.     MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin önceliğini kendi önceliğimiz kabul ederek, takım anlayışı ,eğitimli ve deneyimli çalışanlarımızla beklentilerin ötesinde kusursuz hizmeti sağlamak . Güleryüzlü, saygılı, aile ortamı ve dost sıcaklığında, yabancı gibi değil, güvende ve evinde olduğunu, hissettirerek, mükemmellik anlayışı içinde benimsediğimiz değerlerimizden ödün vermeden kaliteli hizmeti sunmaktır. Unutulmaması gerekir ki eğitim ailede başlar öğretim kurumlarında devam eder , bir aile işletmesi olarak hedefimiz sizlerle bunu başarmaktır.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 04742230852
GSM: 05418495129
WEB: www.beyazinciyurdu.com
Yenimalle Haydar Aliyev Cad. (ESKİ ORDU CAD.) No:160 Kars
Yetkili Kişi: İLYAS ÖZTÜRK
Kapasite: 0 / 151
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

Beyaz İnci Kız Öğrenci Yurdu çünkü güvenilir, ferah ve eğlenceli bir kompleks...   * Üniversiteye ve Fakültelere kolay ulaşım imkanı, aynı zamanda şehir merkezine yürüme mesafesinde olması. * Her bütçeye uygun odaların bulunması * 2-3-4 kişilik konforlu odalar * Bütün odaların bulunduğu katlarda 3 er adeti banyo ve WC olması * 7/24 gece görevlisinin bulunması * Tüm odalarda her öğrenciye çalışma masası, dolaplı ve kilitli kişiye özel gardırop * Ortopedik özellikli yataklar, * Haftada bir gün oda temizliği ve haftada her gün kat araları banyo ve WC'lerin temizliği * İnternet * Dinlenme salonunda dev ekran TV, kablolu yayın * Etüt salonu * Açık büfe kahvaltı * Yurt idaresi tarafından hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetler, (moral geceleri, sinema ve tiyatro günleri vs.) * Profesyonel ve güler yüzlü personel ile hizmet * Özel ısı ve ses yalıtımlı pencereler * Kolay alev almayan ve hijyenik maddelerden yapılmış oda zeminleri * M.E.B. tarafından istenilen depreme dayanıklılık raporu * Jeneratör, yedek su deposu, yangın merdiveni, yangın alarmı, yangın söndürme cihazları ve duman algılama sistemi * Dinlenme salonu

Etkinlikler

GEZİLER PİKNİKLER SOSYAL AMAÇLI  KONFERANSLAR.

Ulaşım

ULAŞIM * Yurdumuz, Haydar Aliyev Caddesi Yeni Mahalle mevkiinde yer almaktadır. * Yurdumuz merkezi bir konumdadır. Şehir Merkezine Yürüme Mesafasindedir.  *Otobüs terminali ve gar istasyonuna yakın mesafededir. * Yurdumuzdan şehrin her konumuna toplu ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. * Yurdumuzdan Kafkas Üniversitesi kampüsüne ulaşım, toplu ulaşım araçları ile 10-15 dakika sürmektedir. Yürüme olarak 25-30 dakika mesafededir.  

Ek Bilgi

Kayıt için gereken belgeler   Kesin kayıt için istenilen belgeler Kimlik Fotokopisi(*) Sağlık Raporu(*) Öğrenci Belgesi(*) Adli Sicil Kaydı Resim(*) İkametgah Belgesi(*)   Not: (*) İşaretli belgeler kesin kayıt aşamasında Yurt Müdürlüğü teslim edilmesi zorunludur.   Öğrencilerin beraberinde nevresim takımı, pijama, çamaşır, bornoz, havlu, oda terliği, banyo terliği gibi kişisel eşyalarını getirmeleri önerilir.      Yurt Müdürlüğü'ne teslim edilen müracaat dosyaları ve belgeler ile ilgili gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra uygun görülen öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılır. Kanun, tüzük ve yönetmeliklere göre kayıt yapılması uygun bulunmayan müracaat sahipleri yurda kabul edilmezler ve durum, müracaat sahiplerine yazılı olarak bildirilir.