Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu

Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu Özel Altın Kalem Kız Öğrenci Yurdu

Başarının Çalışma Şartlarıyla Doğrudan Bağlantılı Olduğunun Bilinci İçerisinde Öğrencilerimize Güvenli, Huzurlu, Sıcak Aile Ortamı Sağlamanın Mutluluğunu Beraber Yaşıyoruz…. Yurdumuz 2014 Yapımı Olup Şehir merkezinde ve Güzel Sanatlar Fakultesine yürüme mesafesinde Kampüs yolu üzerindedir. Otel Konforunda, Deprem Yönetmeliğine En Uygun Şekilde İnşaa Edilip Yurt Ve Otel Binası Olarak Projelendirilmiştir. Merkezi Konumu, Ulaşım Araçlarına , Yaşam Alanlarına Olan Yakınlığı Ve Üniversite Durağının Hemen Yanında Olması Sebebiyle Hitap Ettiğimiz Üniversitelere Tek Vesait İle En Kısa Sürede Ulaşım İmkanı Sağlamaktadır. Yolda Siz Misafirlerimize En İyi İmkânlarla Hizmet Etmekteyiz. Yurdumuzun Hiç Bir Vakıf Ve Cemaat İle Bir İlişkisi Bulunmamaktadır. Aynı Zamanda 12 Ay Boyunca Hizmet Vermekteyiz. Yurdumuzda Çalışan ,Master Ve Staj Yapan Ve De Kocaeline Gezi Amaçlı Gelen Yurtiçi-Yurtdışı Grup Öğrencileri De Yurdumuzda Konaklayabilmektedirler.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 02623238548
GSM: 05435794608
WEB: www.altinkalemyurdu.com
Cedit Mah. Mimoza Sokak No:2 İzmit/Kocaeli
Yetkili Kişi: Belirtilmemiş
Kapasite: 0 / 0
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Var
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Kombi Sistemi
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Var
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Var
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Var
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var

Avantajlar

Yurt Özelliklerimiz; Açık büfe sabah kahvaltısı Kurumumuz tarafından, öğrencilerimize sağlıklı, lezzetli, hijyenik şartlara uygun zengin çeşitli açık büfe sabah kahvaltıları tatma imkanı verilmektedir. Her katta buzdolabı Her katta buzdolabı ve genel kullanıma ait sıcak soğuk su sebilleri bulunmaktadır. Bilgisayar ve internet hizmeti Binamızın her katında kesinlikle kesintisiz kablosuz internet erişimi bulunmakta ve öğrencilerimize ücretsiz olarak internet hizmeti verilmektedir. Çamaşırhane hizmeti Öğrencilerimize çamaşır yıkama imkanı sunulmakla birlikte; çamaşır odamızda bulunan çamaşır ve kurutma makinamız çamaşır günlerinde kullanıma açıktır. Kantin ve dinlenme salonu Öğrencilerimizin rahatlığı düşünülerek dizayn edilmekte olan terasımızda ve verandamızda Kocaeli’nin dokusuna bakarak okul sonrası üzerinizden günün yorgunluğu ve stresini hafifletmeyi umuyoruz. Sosyal ve kültürel faaliyetler Altın Kalem Yükseköğrenim kız öğrenci yurdu olarak öğrencilerimize sadece konaklama hizmeti vermiyoruz. Kurum olarak öğrencilerimizin sosyal ve kültürel dünyalarına katkıda bulunmayı amaçlamaktayız. Bundan dolayı haftalık ve aylık düzenli aralıklarla kültürel faaliyetler düzenlemeyi hedefliyoruz. Sıcak su Yurdumuzda 7/24 saat sıcak su bulunmaktadır. Güvenlik hizmeti Yurdumuzun güvenliği, 24 saat kapalı devre kamera sistemi ve güvenlik görevlileri ile sağlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz parmak izli sistem ile yurdumuza giriş yapabilmekte böylelikle tam bir güvenli oluşturulmaktadır. 1, 2, 3, 4 ve 5 kişilik odalar Çeşitli yapıdaki odalarımız ile öğrencilerimiz tercihlerine göre uygun oda imkanları sunulmaktadır.