Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu Özel Adaçark Erkek Öğrenci Yurdu

Yurdumuz Adapazarı şehir merkezine en yakın yurt olma özelliğini taşımaktadır, bu nedenle öğrencilerimizi birçok ulaşım masrafından kurtarmaktadır. Yurdumuz Üniversite dolmuş durağınının üzerinde olması nedeniyle öğrencilerimizin ayakta kalmadan, dolmuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamadan, sınavlara geç kalma stresinden uzak üniversiteye ulaşım sağlamaktadır. Yurt binamızın deprem güçlendirmesi yapılmıştır 2,4 ve 6 Kişilik Odalar,brOdalarımız isteğe göre 2, 4 ve 6 kişilik odalardır. Öğrencilerimizin sağlığı için, iç zeminde İtalyan halı kaplama kullanılmıştır. Öğrencilerimiz için her odada çalışma masası, elbise dolabı ve komidin bulunmaktadır. Odalarımızda öğrencilerimiz kişisel bilgisayarlarını kullanabilmektedir.

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 02642772252
Fax: 02642772251
GSM: 05304697714
WEB: www.adacark.com
Cark Cad.İl Halk Kütüphanesi Karşısı No: 19 Adapazarı/Sakarya
Yetkili Kişi: Akif KARADAĞLI
Kapasite: 0 / 120
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Yok
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Yok
Bahçe : Yok
Kütüphane : Yok
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Yok
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Yok
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Yok
Yangın Merdiveni : Yok
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Var
Mutfak : Yok
Su Deposu : Yok
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Yok
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 12 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Yok
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Yok
Giriş Güvenliği : Yok
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

24 Saat Kesintisiz İnternet Erişimi,

Yurdumuz her yerinde kurulmuş olan kablosuz internet erişimi wireless ile öğrenciler odalarında 24 saat sınırsız internet erişimi yapabilmektedir.

Çamaşırhane,brÖğrencilerimizin kendilere özel eşyaları talep doğrultusunda çamaşırhane görevlisi tarafından yıkanır, kurutulur ve öğrenciye teslim edilir. Öğrenciler katlardaki ütüleri kullanabilmektedir.

Dinlenme Salonları,

Yurdumuzda bulunan oturma salonlarında öğrencilerimiz günün yorgunluğunu arkadaşları ile sohbet ederek geçirebilir. Ayrıca Dinlene Salonumuzda bulunan tavla, bilardo ve satranç oynayabilir, uydu yayınlarını rahatça izleyebilmektedir.

Ayrıca öğrencilerimiz katlarda bulunan sıcak soğuk su sebillerinden istifade ederek, kahvelerini çaylarını rahatça içebilmektedir.

Etkinlikler

Spor Salonları,

Yurdumuzda bulunan spor salonlarında öğrencilerimiz tüm spor aletlerinden faydalanabilmektedir. Kilo alma, kilo verme, kas geliştirici ekipmanlar ve koşu bandı spor aletlerimizden bazılarıdır.Temizlik ve Kat Hizmetleri,

Temizlik Hizmetleri görevli personellerimiz tarafından günlük olarak hijyenik koşullara uygun bir şekilde temizlenmekte olup, temizlik malzemelerimizde Sağlık Bakanlığınca onaylı ürünler kullanılmaktadır.

Eğitim ve Seminerler,

Yurdumuzda Kişisel Gelişim seminerleri gerçekleştirilmektedir. Seminerlerimiz, öğrencilerimizin psiko – sosyal ihtiyaçları baz alınarak gerçekleştirilmektedir. Seminerlerimizdeki amaç öğrencilerimizin kendilerine ve çevresine daha faydalı birer birey olmaları, dersleri için harcamış oldukları zaman dilimini daha sistemli şekilde değerlendirebilmeleri, topluma uyumlu birer birey olmaları için gerekli olan adımları deneyimli eğitmenlerle paylaşarak, öğrencilerimizin tüm sorunları tartışılarak çözüm yollarını göstermek ve kendileri ile barışık, başarılı, sistemli ve uyumlu birey olmalarını sağlayarak yaşam motivasyonlarını arttırmaktır. Bu seminerlerden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz talepleri doğrultusunda faydalanma imkanını bulacaklar.

Etüd Salonları,brÖğrencilerimizin arkadaşları ile yada bireysel olarak gerçekleştirecekleri ödevlerini, kültürel çalışmalarını ve araştırma geliştirme programlarını sakin bir ortamda yapabilmeleri için Etüd odaları bulunmaktadır.

Ulaşım

Yurdumuz Adapazarı şehir merkezine en yakın yurt olma özelliğini taşımaktadır, bu nedenle öğrencilerimizi birçok ulaşım masrafından kurtarmaktadır. Yurdumuz Üniversite dolmuş durağınının üzerinde olması nedeniyle öğrencilerimizin ayakta kalmadan, dolmuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamadan, sınavlara geç kalma stresinden uzak üniversiteye ulaşım sağlamaktadır. Yurt binamızın deprem güçlendirmesi yapılmıştır.

Ek Bilgi

Etüd Salonları,

Öğrencilerimizin arkadaşları ile yada bireysel olarak gerçekleştirecekleri ödevlerini, kültürel çalışmalarını ve araştırma geliştirme programlarını sakin bir ortamda yapabilmeleri için Etüd odaları bulunmaktadır.

İnternet hizmeti veren bilgisayar salonumuzda, Öğrencilerimiz gelişen çağın sunmuş olduğu teknolojinin avantajlarını kullanması ile araştırma yapmak istedikleri konulara daha kolay ulaşabilecek tez , proje ,ödev çalışmalarında daha başarılı sonuçlar çıkarabilecekler .

Eğlence ve Uydu Hizmetleri,

Öğrencilerimizin sosyal aktivite olarak gündemdeki yerli ve yabancı filmler seyredebileceği, ders zamanları dışında ayırdığı vakitlerinde aktivite gerçekleştirebileceği, Uydu yayını ile bir çok yayını takip edebilecekleri eğlence ve tv odaları bulunmaktadır