Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu

Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu Özel Sevda Kız Öğrenci Yurdu

 Üniversiteyi kazanarak Sakarya'yı tercih ettiğinizden dolayı işletmemiz adına sizi kutlarız.   Yurdumuz hiçbir siyasi görüşü olmayan bir işletmedir. 2010 yılından beri faaliyettedir. 17 Ağustos depreminden sonra depreme dayanıklı olarak yapılan modern 1. sınıf yurdumuz öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitim sezonunu en iyi şartlarda geçirebilecekleri konusunda uzman personeliyle birlikte hizmetinizdedir.   Yurdumuz Adapazarı şehir merkezine  yakın yurt olma özelliğini taşımaktadır, bu nedenle öğrencilerimizi birçok ulaşım masrafından kurtarmaktadır. Yurdumuz Üniversite dolmuş durağınının üzerinde olması nedeniyle öğrencilerimizin ayakta kalmadan, dolmuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamadan, sınavlara geç kalma stresinden uzak üniversiteye ulaşım sağlamaktadır.      

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Kız
Telefon: 2642701198
GSM: 5377131341 - 5353336665
WEB: www.sevdakizogrenciyurdu.com.tr
Adnan Menderes Cad. No.104 Adapazarı Meslek Yüksek Okulu Mevkii ( alt gecit ustu migros karsısı ) Adapazarı/Sakarya
Yetkili Kişi: Ercan Bağlan
Kapasite: 0 / 50
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Yok
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Yok
Bilgisayar Odası : Var
Asansör : Yok
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Yok
Kafetarya : Yok
Teras : Var
Bahçe : Yok
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Yok
Revir : Yok
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Yok
Kantin : Yok
Mutfak : Var
Su Deposu : Var
Otopark : Yok
Sığınak : Yok
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Yok
Televizyon : Yok
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Yok
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Yok
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Yok
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Yok
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Yok
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş, Parmak İzi Okuma
Extranet : Yok
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Yok

Avantajlar

 Konum itibari ile şehrin göbeğinde bulunan yurdumuz tüm üniversite kampüslerine tek vasıta ile rahat ulaşım imkanı bulunmasıyla beraber yurdumuzun etrafında çok sayıda önemli nokta bulunmaktadır.  Ofis Sanat Merkezi, Kent Park, Orman Park, Çark Caddesi, Halk Eğitim Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Atatürk Kültür Merkezi, Marketler, Atatürk Bulvarı, Kent Meydanı, Gar Meydanı, SEAH Araştırma Hastanesi, Bankalar, Otobüs Yazıhaneleri, Tren Garı gibi yaşamı kolaylaştıracak merkezlere ulaşım kolaylığıyla yurdumuz şehrin merkezinde güzel bir konumda yer almatır

Ulaşım

 Yurdumuzun hemen önünden her dakika dolmuş minibüsler geçmektedir. Öğrencilerimizin şehirlerarası yolculuk yapacakları servis araçları yurdumuzun hemen önünden geçmektedir. Sevda Kız Öğrenci Yurdu şehir merkezine yakın yurt olma özelliği taşımaktadır. Bu nedenle öğrencilerimiz bir çok ulaşım masrafından tasarruf etmektedir.  

Ek Bilgi

 Kayıt için gerekli belgeler nelerdir?   » 2 adet nüfus sureti » Sağlık raporu » Sabıka kaydı » Öğrenim belgesi » 2 adet fotoğraf   Tuvalet ve banyolar oda içinde mi bulunmaktadır?   Hijyenik koşullar düşünülerek banyo ve tuvaletlerin katlarda ortak kullanılmasının daha olumlu olacağını düşündük. Devamlı vakit geçirilen, yatılan ve ders çalışılan odalarda nem ve koku bulunmasındansa haftanın her günü defalarca temizlenen, kontrol edilen ayrı bölümlerde olmasını uygun gördük.   Yurdunuzu diğer yurtlardan ayıran özellikler nelerdir?   Kısaca söylemek gerekirse yurdumuz öğrencilerin severek kalacağı fiziksel şartlara sahiptir. Kalabalık olmayan aydınlık ve modern odaları ile öğrencilerin vakitlerini eğlenerek geçirebilecekleri geniş salonu, kütüphanesi, yemek ve TV salonu bulunan müstakil bir binada hizmet vermektedir.   Yurt ücretleri nasıl belirlenmektedir?   Yurt ücretlerimiz oda seçeneklerine göre belirlenmiştir ve yemek dahildir. Akademik yıl için toplam olarak belirlenen bu tutarları kayıt yaptırmanız halinde taksitli ya da peşin ödeyebilirsiniz. Fiyatlarımız her bütçeye uygundur. Sağladığımız hizmetlerle ödediğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alacağınızdan emin olabilirsiniz.