Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu

Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu Özel Vadi54 Erkek Öğrenci Yurdu

Vadi54 Olarak Vizyonumuz  :

Vadi54 Sakarya Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları, öğrenci konaklama hizmetlerini bir adım öteye taşımak amacıyla 2014 yılında deprem yönetmeliğine uygun modern binalarıyla Sakarya’dahizmet hayatına başlamıştır. TC Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup, yüzlerce oda ve 5 tesisi ile şehrimize gelen kız/erkek öğrencilerimizin konaklama hizmetinde yeni gözdesi olmayı hedeflemiştir. Vadi54 sektöre öncü olan yeniliklerle de çıtayı yukarı taşımaktadır. Tüm kadrolarımızla kısa ve uzun vadeli hedeflerimizi, kolektif mücadele perspektifiyle, ortak tek strateji, merkeziyetçi, kontrollü ve tüm süreçlerine hakim şirket kültürü anlayışıyla gerçekleştirmeyi temel vizyon kabul etmekteyiz.

Vadi54 Olarak Misyonumuz  :

Misyon olarak Vadi54, Uluslararası kalite standartlarında, hijyenik ve ferah odalarda, onlarca tesisi ve birçok ek imkanıyla hayatının eğitim öğretim dönemini Sakarya’da geçiren geleceğimizin mimarları günümüz gençlerine hizmet vermektedir, toplam kalite anlayışının, firma içinde ve dışında yaşamsal kılınmasını temel prensip, müşteri memnuniyeti, güvenliği ve eğitimini başarısının temel anahtarı olarak gören, tüm süreçlerin ölçme, değerlendirme içerisinde sürdürülmesini gelişim ve iyileşme açısından kabul eder ve temel şart koşar. Tüm bu süreçleri kendi kendisini denetleyerek ve bağlı olduğumuz resmi kuruluşlar tarafından denetlettirerek yapar.

Öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, sürekli gelişim halindeki hedeflerimiz doğrultusunda konaklama ve alternatif sosyal alan hizmetimizi gerçekleştirmek ve geliştirmek, kaliteyi olabileceği en üst seviyede yasa ve yönetmelikler çerçevesinde koruyup geliştirmek, “doğru analiz edilmiş pozisyona, doğru personel” mantığıyla personelleriyle iletişimde açık, kadronun her parçasında eğitimin öneminin bilincinde olmak, optimum kaynak sarf etmek, oluşan kalite ve hizmet standartlarının kalıcılığı ve devamlılığını sağlamak, bilgi ve teknoloji sistemlerini uygun noktada hizmet sunumu ve yönetimde kullanmak Vadi54 olarak temel kalite politikamızdır.

 

Yurt Türü: Özel
Yurt Tipi: Erkek
Telefon: 05444230248
GSM: 05444230248
WEB: www.vadi54.com
Kemalpaşa Mah. 6.Cad. Kampüs Yolu Üzeri Serdivan/Sakarya
Yetkili Kişi: Melike Varol
Kapasite: 0 / 400
Sanal Tur: Mevcut Değil

Bina Özellikleri

Dinlenme Odası : Var
TV Odası : Yok
Çizim Odası : Yok
Valiz Odası : Var
Bilgisayar Odası : Yok
Asansör : Var
Deprem Raporu : Var
Odalarda Balkon : Var
Kafetarya : Var
Teras : Var
Bahçe : Var
Kütüphane : Var
Isıtma Tipi : Merkezi Sistem
Jeneratör : Var
Hobi Alanı : Var
Revir : Var
Etüd Salonu : Var
Çamaşır Odası : Var
Ütü Odası : Var
Yangın Uyarı Sistemi : Var
Yangın Merdiveni : Var
Konferans Salonu : Var
Kantin : Var
Mutfak : Yok
Su Deposu : Var
Otopark : Var
Sığınak : Var
Market : Yok

Oda Özellikleri

Buzdolabı : Yok
Çalışma Masası : Var
Oda Tipleri : Var
Televizyon : Var
Klima : Yok
Kişisel Dolap : Var
Oda Telefonu : Var
24 Saat Sınırsız İnternet : Var
Ortopedik Yatak : Yok
Kitaplık : Var
Komidin : Var
Özel Kasa : Yok

Hizmetler

Spor Salonu : Fitness Salonu
Hamam : Yok
Havuz : Yok
Sauna : Yok
Yönetici : 24 Saat
Yemek : Kahvaltı, Akşam Yemeği
Sinema Odası : Var
Kuaför : Yok
TV Özellikleri : Lig TV
Güvenlik Kamerası : Var
Temizlik : Var
Sıcak Su : Var
Özel Güvenlik : Var
Giriş Güvenliği : Kartlı Giriş, Parmak İzi Okuma
Extranet : Var
Veli Odası : Yok
Oda Servisi : Yok
Ücretsiz Servis : Yok
Oyun Odası : Var